Ja nehovorím ze donútil, ale tak dám im podmienky ktoré akceptujú a nemyslím si ze práve títo dvaja sú chrapuni ze by chceli neco prestrelene.
Profesionál by najprv podpísal týchto dvoch tak aby nikdy nemohli odísť zadarmo alebo by riešil ich predaj skôr ako v tejto chvíli. Určite sa malo skôr riešiť toto ako podpisovať lewu napríklad ci ?
Uz by sa raz a navzdy malo prestat povazovat vyjednavanie zmluv za chrapunstvo / chamtivost / neprofesionalitu / podraz a podobne. Nie je na tom nic zle, je to uplne normalne, ze vyjednavaju o lepsich podmienkach. Podfuck bol to, co zrobil Dembele, ked kazdeho v klube presviedcal, ze pokracovat bude a par dni na to otocil.
Ale Dembele tiež odišiel len na základe zmlúv ktoré mal podpísané. Chcel odísť tak odišiel, mali sme ho predať skôr a za viac, lenže nie my sme v ňom videli neviem čo kurňa.
Vyjednávanie zmlúv je ôk, ja som len napísal ze si nemyslím ze by boli chrapuni ze by pýtali extrémne veľa . Proste ze by sa s nimi dalo dobre dohodnúť
Arauja by som aj predal De Jonga nie. Vysvetlenie: Araujo stále zranený a za sto miliónov ho predáme v pohode. De Jong tvorí hru v zálohe Pedri detto. Ďalšia vec videli ste niekto že by mal RM také isté problémy so zraneniami ako my?
Neviem tazko porovnavat, ale Curtois, Alaba, Milito tazke zranenia dlhe absencie. Mendy chronicky pacient. Minuly rok vynechal niekolko tyzdnov / mesiacov aj Vinicius a Tchouameni. Vallejo opakovane zranenia. Guler pod nimi nie je dlho ale prvy pol rok prakticky nehral pre zranenia. U realu sa to bohuzial tak neprejavuje lebo maju adekvatnu nahradu na lavicke. Nam vypadne jeden hrac zo zakladu (Gavi / FdJ / Pedri / Araujo a pod) a vykon celeho timu ide mierne dolu lebo nahradu za nich kvalitativne nemame.
Každý rok to isté, podpíšeme zmluvu, všade veľké titulky, že do roku 2026, 2028,.... a aj tak ich o rok riešime znovu. Nechápem, keď sú obaja do roku 26, prečo ich riešime 2 roky dopredu, veď stačí až budúci rok..
?
V prípade FDJ chcú predĺžiť zmluvu a zároveň mu znížiť plat. V prípade Arauja chcú predĺžiť zmluvu a nechcú mu zvýšiť plat, že argumentujú tým, že nie sú peniaze.
Dobre, ale to sa dá ošetriť v rámci zmluvy, aby bola suma flexibilná vzhľadom na dosiahnuté úspechy, alebo zranenia... Aký význam má uzatvárať 3-4 ročné zmluvy, keď ich každý rok rokujeme znovu?
To je špecialita Barcelony. Všade inde ak uzavrieš zmluvu na X rokov, tak nová zmluva sa rokuje 1,5 roka pred koncom zmluvy, max 2 roky. Aby sa vedelo, či hráč ide, alebo ostáva.
Zmluva este na dve sezony a tu zasa sa riesi predlzenie zmluvy.Co to za debilizmus predlzovat zmluvu kazdy rok,ked ju ma.Nepoviem,ze po tejto sezone to riesit,ale naco teraz.Skoda penez.
Profesionál by najprv podpísal týchto dvoch tak aby nikdy nemohli odísť zadarmo alebo by riešil ich predaj skôr ako v tejto chvíli. Určite sa malo skôr riešiť toto ako podpisovať lewu napríklad ci ?
?