Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-08-01 16:24:26
To mi príde také barcelonské. Nedostal poriadne šancu so city hral zle, čo je fakt, ale tak kurňa dám ho na pozíciu útočníka aspoň. A nie že zápas v ktorom hral ľavé krídlo čo v živote nehral na tej pozícii a potom poviem že zápas so city rozhodol, alebo určil že má odísť lebo podal slabý výkon. Chalan je len krásny príklad toho prečo k nám nebudú niektorí hráči chcieť prestúpiť.
2024-08-01 19:06:03
Šancu dostal ako každý nový. To ze to ostatny vedeli využiť a teraz hrajú základ a dostatok minút je len ich zásluhou a chcenim. To ze Roque sa nedokáže presadiť tak chyba je v ňom a prirodzená pozícia už to treba nechať tak lebo keď ho postavia kde kolvek tak teda okrem brankára ma zahrať dobre akurát keď je to útočník tak v útoku ma but skvelý a keď mu to nejde tak idem na hosťovanie sa rozohrat. Ak to nejde tam tak potom odísť. Prirodzená pozícia je dostať sa na ihrisko a ukázať kvalitu hráča Barceloni.
2024-08-01 19:41:21
Jo nadpis clanku si odporuje s prvou vetou clanku 🤣 definitivne nie je synonymum k pravdepodobne
2024-08-01 21:49:02
To je ale divné? Xaviho neoslovil, a měl s tím přestupem problém. Flicka asi taky ne očividně. To je divné ale samozřejmě je to tím že nedostal šanci.
2024-08-01 22:10:21
Tenhle článek je tady asi tak popáté :)
2024-08-02 08:21:01
Náš spasiteľ a o toľko lepší hráč ako Endrick na to nemá??🤯
Drž sa Vitor, stále verím že na to máš a čaká ťa svetlá budúcnosť, za mňa žiaľ nie u nás ..