To mi príde také barcelonské. Nedostal poriadne šancu so city hral zle, čo je fakt, ale tak kurňa dám ho na pozíciu útočníka aspoň. A nie že zápas v ktorom hral ľavé krídlo čo v živote nehral na tej pozícii a potom poviem že zápas so city rozhodol, alebo určil že má odísť lebo podal slabý výkon. Chalan je len krásny príklad toho prečo k nám nebudú niektorí hráči chcieť prestúpiť.
Ja neviem čo vy tu stále dookola vypisujete, že by mal dostať šancu.... veď tí tréneri ho vidia dennodenne na tréningu, tak asi oni musia vedieť, či má zmysel mu dať šancu, či nie. Či na to má, či nie. Ak už v príprave dostane pred ním možnosť hrať na hrote mladík z Béčka, tak to asi bude vypovedať o tom, že sa mladík z Béčka lepšie ukazoval na tréningoch a preto tam nastúpil on. Nedával ho hrávať jeden tréner, teraz by nevadil jeho odchod druhému trénerovi, tak to asi nebude o tom, že mu treba dať šancu, ale o tom že jednoducho nemá požadovanú kvalitu a bodka....
Akože nedostal šancu. Šancí dostal dosť. Nemá nato. Odchod, dovidenia. To ma určite viac presvedčil ten Douglas, či ako sa volal, čo sa v Barcelone nečakane zjavil asi pred 10 rokmi.
Šancu dostal ako každý nový. To ze to ostatny vedeli využiť a teraz hrajú základ a dostatok minút je len ich zásluhou a chcenim. To ze Roque sa nedokáže presadiť tak chyba je v ňom a prirodzená pozícia už to treba nechať tak lebo keď ho postavia kde kolvek tak teda okrem brankára ma zahrať dobre akurát keď je to útočník tak v útoku ma but skvelý a keď mu to nejde tak idem na hosťovanie sa rozohrat. Ak to nejde tam tak potom odísť. Prirodzená pozícia je dostať sa na ihrisko a ukázať kvalitu hráča Barceloni.
Náš spasiteľ a o toľko lepší hráč ako Endrick na to nemá??🤯
Drž sa Vitor, stále verím že na to máš a čaká ťa svetlá budúcnosť, za mňa žiaľ nie u nás ..
Drž sa Vitor, stále verím že na to máš a čaká ťa svetlá budúcnosť, za mňa žiaľ nie u nás ..