Nechcem vidieť žiadnu demonštráciu sily v prípade Olma, ale zdravý rozum. Demoštrujte silu hoc o rok na hráčoch čo si to zaslúžia. Demonštráciu sily som už videl po Neymarovom odchode ... Cou a Dembo a nakoniec Griezmann a všetci vieme ako úspešne tieto prestupy NEboli.
Ak urobia na hovno prestup Olma, len aby si zachránili imidž, tak to asi bude u mňa posledná kvapka a to som zástanca Laportovho vedenia. Ešte v tejto dobe s obmedzenými financiami, kedy zlý výber hráča za veľké prachy môže byť veľmi zlé rozhodnutie, ktoré ovplyvní celý tím na niekoľko rokov. S obmedzenými financiami fakt musíme investovať len do dobrých kvalitných hráčov a nerobiť spontánne rozhodnutia na základe pretvárok a imidžu ...
Pokud chce Laporta fakt nějaké jméno,tak na levé křídlo by nebyla špatná varianta Chiesa (26), smlouva mu končí za rok a mohl by stát nějakých 20-25M a myslím, že je to lepší než kupovat Olma za 60M + bonusy. Za rok by dorazil Nico a LW by bylo dobře obsazeno.
Chiesa je slabý ... to fakt radšej budem dúfať vo Fatiho obrodenie sa. Na akú gutu kupovať kde aké LW keď by sme zase išli po Nicovi o rok? Panikáriť pre jeden rok? Tých 20-25 m by mohlo o rok chýbať.
Za mě jak říká Mikimi je lepší nekoupít nikoho no muset si vybrat jen mezi Chiesou(26let) za 20/25m nebo Olmo (26let)za 60m+bonusy, tak k prihlédnutí k tomu, že sklenenost mají stejnou, tak bych bral Chiesu.
Já jen tak sportovně ze srandy, když už bych fakt s pistolí u hlavy musel vybrat jednoho s tím, že neexistuje jiná možnost, tak bych bral díky ceně Chiesu. Jinak samozřejmě reálným pohledem je nejlepší možnost C a vidíme to stejně ☺️
Chiesa nemusí byť tak hrozný ako píše mikimi. Wirtz ani haland by chodiť nemali podla mňa.
Ale sranda ze sa nikde nespomina žiadny DM hrac :D
Wirtz je cam ak sa nemylim a to tu budeme hrať len pod flickom a podla toho ako vyzerá prestupové leto a registrácie hráčov to vyzerá ze bude bez titulov a po sezóne skončí a pôjdeme zas ku 433 :D
Chiesa max. úroveň Ferrana, Felixa, ... aj 12 takých hráčov nám je k ničomu. Keby sme už konečne začali kupovať len tu extra triedu ako Wirtz, Musiala, Julian Alvarez, ...
Ale není to jeho prirodzená pozícia tak isto u olma.preto ak chcú nech dôjdu ako mbape do realu inak neriskovat na nich € co nie sú
Alvarez super
Nico Williams tiež fajn
Nehovorím ze chiesa ma prísť, ale nemyslím si ze je tak zlý aj keď ho motta nebere ani na priateľské
Laporta ako typicky populisticky klamar, ked je konfrontovany s vlastnymi vyhlaseniami tak durdi (ako napr nasi zachrancovia naroda s podobnym charakterom- neotravujte, tu sme pri zatve, este raz sa ma to spytas a taku ti jednu..)
Ale k teme- Williams zjavne nevyjde, nemyslim ze to je Decova neschopnost, proste iba niesu peniaze, nieje velmi co ponuknut a nevieme dat zakladne garancie. S tym sa decovi urcite dost tazko pracuje. Nakup Olma bude za mna (za tu cenu) totalny fail a typicky panic buy, aby sa nepovedalo.
Za mna nekupovat trebars aj 2-3 prestupaky nic, setrit, stabilizovat a potom zacal budovat nejaky realny projekt, nie iba lepit co sa da.
Vykrikoval jak messi pride domov ked vyhra volby. Jasne
Ale sranda ze sa nikde nespomina žiadny DM hrac :D
Wirtz je cam ak sa nemylim a to tu budeme hrať len pod flickom a podla toho ako vyzerá prestupové leto a registrácie hráčov to vyzerá ze bude bez titulov a po sezóne skončí a pôjdeme zas ku 433 :D
Alvarez super
Nico Williams tiež fajn
Nehovorím ze chiesa ma prísť, ale nemyslím si ze je tak zlý aj keď ho motta nebere ani na priateľské
Btw za koľko sme pustili nica do porta ?
Ale k teme- Williams zjavne nevyjde, nemyslim ze to je Decova neschopnost, proste iba niesu peniaze, nieje velmi co ponuknut a nevieme dat zakladne garancie. S tym sa decovi urcite dost tazko pracuje. Nakup Olma bude za mna (za tu cenu) totalny fail a typicky panic buy, aby sa nepovedalo.
Za mna nekupovat trebars aj 2-3 prestupaky nic, setrit, stabilizovat a potom zacal budovat nejaky realny projekt, nie iba lepit co sa da.