Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-08-03 17:31:49
Mozno keby aspon obcas naplnil jeden z velkohubych slubov tak nemusi byt otraveny z otazok.

Vykrikoval jak messi pride domov ked vyhra volby. Jasne
2024-08-03 17:32:01
Nechcem vidieť žiadnu demonštráciu sily v prípade Olma, ale zdravý rozum. Demoštrujte silu hoc o rok na hráčoch čo si to zaslúžia. Demonštráciu sily som už videl po Neymarovom odchode ... Cou a Dembo a nakoniec Griezmann a všetci vieme ako úspešne tieto prestupy NEboli.
2024-08-03 17:42:40
Za ty otázky si může sám.
2024-08-03 17:43:04
Ak urobia na hovno prestup Olma, len aby si zachránili imidž, tak to asi bude u mňa posledná kvapka a to som zástanca Laportovho vedenia. Ešte v tejto dobe s obmedzenými financiami, kedy zlý výber hráča za veľké prachy môže byť veľmi zlé rozhodnutie, ktoré ovplyvní celý tím na niekoľko rokov. S obmedzenými financiami fakt musíme investovať len do dobrých kvalitných hráčov a nerobiť spontánne rozhodnutia na základe pretvárok a imidžu ...
2024-08-03 20:15:52
Nejaký drzý k fanúšikovi. By som mu kopnul do tej narcistickej sebastrednej hlavy na mieste toho fanúšika. Pri laportovi placi nepri**beš nevysvetliš
2024-08-03 20:19:33
Pokud chce Laporta fakt nějaké jméno,tak na levé křídlo by nebyla špatná varianta Chiesa (26), smlouva mu končí za rok a mohl by stát nějakých 20-25M a myslím, že je to lepší než kupovat Olma za 60M + bonusy. Za rok by dorazil Nico a LW by bylo dobře obsazeno.
2024-08-03 21:36:04
Laporta ako typicky populisticky klamar, ked je konfrontovany s vlastnymi vyhlaseniami tak durdi (ako napr nasi zachrancovia naroda s podobnym charakterom- neotravujte, tu sme pri zatve, este raz sa ma to spytas a taku ti jednu..)
Ale k teme- Williams zjavne nevyjde, nemyslim ze to je Decova neschopnost, proste iba niesu peniaze, nieje velmi co ponuknut a nevieme dat zakladne garancie. S tym sa decovi urcite dost tazko pracuje. Nakup Olma bude za mna (za tu cenu) totalny fail a typicky panic buy, aby sa nepovedalo.
Za mna nekupovat trebars aj 2-3 prestupaky nic, setrit, stabilizovat a potom zacal budovat nejaky realny projekt, nie iba lepit co sa da.
2024-08-03 22:29:33
Tak neměl slibovat...