Presne tak leo, neskutočná vyžirka. Obrovský plat, ktorý mu nik nedá, len my. Tie hrúbky a penalty on vyrába všade, vie, že ho nechceme, ale bude sedieť aj na lavičke či na tribúne za vyše milión mesačne. Nepredajný tovar, zrejme vhodný len na darovanie. Aspoň nám ostane jeho plat. Hansi nevie o jeho “majstrovstve”?
Nechápu, co je to za fotbalistu, že mu absolutně nevadí, že ho v jeho klubu vůbec nechcou. Klub ho prosí už několik let, aby kývnul na menší plat, kterej stejně neodpovídá jeho výkonům a on radši bude dál brát obří plat, nehrát a chodit po hostováních, smutné. Není o moc lepší než Dembo... Deco za víc jak měsíc neudělal, ale že vůbec nic... Ale fakt nic. 0 prodloužených smluv, 0 hráčů přišlo a Oriola místo, aby ho donutil k přestupu, tak to udělá tak na půl... S Lengletem se nic neděje. Akorát skončila smlouva Robertovi s Alonsem... A Desta udělali ještě před létem...
Prečo smutné? On nie je zlý hráč, na posledných 2 hosťovaniach to prepadák nebol. Len prostre je to hosťujúci hráč, nebudeš na ňom stavať základ hry. Len sa nehodí do hry a vysokou obrannou líniou. Zase má plat, kde cez koronu si odložil časť svojho platu a klub mu to má vyplatiť neskôr. Ak aj Lenglet, aj FDJ sa vyjadrili, že nemajú problém odísť, ak im klub vráti dlžné peniaze.
leo a emiliano...ja vás nechápem. Keby ste boli na jeho mieste a dostali takú zmluvu za taký plat a na takú dobu, odišli by ste len preto, že vás v mužstve niekto nechce a pritom viete, že na vás nemajú žiadne páky aby ste odišli? Ja teda nie a vôbec sa mu nečudujem. Vôbec by mi nevadilo či budem sedieť na lavičke alebo na tribúne. Svoj plat aj tak dostanem. Chybu treba hľadať niekde inde!!!
Nemá, oproti ostatním hráčům tu lásku ke klubu... Není špatný, ale musí hrát častěji... To jsem nevěděl, beru zpět...
Odešel bych protože bych chtěl hrát fotbal dokud můžu a tam kde o mě stojí... Zajímavý přístup, taková Saudská Arábie...
Odešel bych protože bych chtěl hrát fotbal dokud můžu a tam kde o mě stojí... Zajímavý přístup, taková Saudská Arábie...