Podhrot. Oosbne si myslím že väčšinu sezony budeme pod Flickom hrať 4-2-3-1.
Pri iných formáciach môže hrať útočného záložníka namiesto Pedriho.
Za mňa to bude platný hráč. Po Eure ma presvedčil že dokáže plnohodnotne nahradiť Pedriho.
Na dlhú sezonu v boji o trofeje sa určite zíde a dovolím si povedať, že ako hráč základu.
€60M je trochu prepal. Keby je to do €50M nikto by nemohol povedal nič...
Kritika ktorá sa na neho valí je prehnaná.
Som s týmto nákupom spokojný. Keby ešte príde Nico a Cancelo a zbavíme sa zbytočných hráčov ako Lenglet, Fati, Tores, tak by to bol brutal.
Za mňa je Olmo výborný nákup, je to hráč, ktorý má výrazne skúseností s podhrot pozíciou, ktorú Flick velmi často využíva.. Taktiež mu chutia klúčové zápasy, kedy sa nezasekne ako zopár našich hráčov. Mnohí tu argumentujú, že na jeho pozícií mohoI hrať Gundo/Pedri/Gavi/Fermín, avšak ani jeden z nich mi nepríde ako podhrot, ešte Fermínovi by som možno veril, avšak stále to nie je hráč do základnej 11tky.
Verím tomu, že sa mu tu podarí presadiť a zavrie hubu všetkým. A úplne súhlasím Vendeta, keby sem nejakým zázrakom dotiahneme Nica, tak verím v úspešnú sezónu. S Cancelom si myslím, že nebude problém, keďže okolo jeho prestupov je pomerne ticho a City si ho nechať nechce, takže tam sa len čaká, kým Barca uzavrie iné prestupy, moj názor.
Souhlas. Za mě bude Olmo taky přínos. I já moc doufám ještě v nějaké příchody, Nica a osobně jsem spíš za Merina než Cancela. Vpravo bude Kounde a nalevo Balde, oba hráče mohou zaskočit mladíci Fort s Vallem, kteří potřebují získávat zkušenosti. Ale pokud by přišel Cancelo na hostování, zlobit se nebudu. I tak myslím, že Merino by byl velkým přínosem. Tak snad se nějaké odchody podaří.
Jako pokuď by přišel Nico, tak ten tým bude do budoucnosti parádní. Jediný co by se řešilo příští rok by byla pozice 9 na kterou by za rok už měli být lepší finance.
A na levém křídle bude hrát kdo? Na levo neschopný a matný Raphinha, který je nevhodný do zápasů kdy dobýváme obranu, takže vlastně na všechny mače v lize a nebo Ferran, který je marnej prakticky vždy?
Haha, 13 A a 10 G od kridla ktore "neumi" 1v1. To isto vravis len preto ze jeho hra sa nepodoba Vincovi a Leaovi. A prispel ku golom v zapasoch proti Neapolu 2x, PSG 2x, Atletom 2x aj Realu. Pozeral si ty vobec zapasy?
Je to takový a brejkový hráč. Do uzavřených obran většinou nepoužitelný. S ním v sestavě se nikam neposunem. Statistiky jsou jedna věc, způsob hry druhá... Netvrdím, že je to špatný hráč, ale k nám se nehodí.
Pri iných formáciach môže hrať útočného záložníka namiesto Pedriho.
Za mňa to bude platný hráč. Po Eure ma presvedčil že dokáže plnohodnotne nahradiť Pedriho.
Na dlhú sezonu v boji o trofeje sa určite zíde a dovolím si povedať, že ako hráč základu.
€60M je trochu prepal. Keby je to do €50M nikto by nemohol povedal nič...
Kritika ktorá sa na neho valí je prehnaná.
Som s týmto nákupom spokojný. Keby ešte príde Nico a Cancelo a zbavíme sa zbytočných hráčov ako Lenglet, Fati, Tores, tak by to bol brutal.
Verím tomu, že sa mu tu podarí presadiť a zavrie hubu všetkým. A úplne súhlasím Vendeta, keby sem nejakým zázrakom dotiahneme Nica, tak verím v úspešnú sezónu. S Cancelom si myslím, že nebude problém, keďže okolo jeho prestupov je pomerne ticho a City si ho nechať nechce, takže tam sa len čaká, kým Barca uzavrie iné prestupy, moj názor.