Tak vítej a snad se mu bude dařit vždy bojuje na 100% a s ostatními Španěli by si měl dobře rozumět.
Snad ale nějakým zázrakem dotlačíme Williamse, protože tak nás bota tlačí více.
Střed zálohy bude o mladících a za to jsem rád.
Ako dlhorocny fanusik Barcelony si neviem pomoct ale pride mi to ako fail vzhladom na to ako dlhe mesiace riesime ze nie su peniaze na prestupy. Potom zobereme 60m a dame to sem. Treba uznat ze politika prestupov Realu na celej ciare drti katalancov
ono zdravy rozum to nepusti aspon ked si vezmes ze ked si vo fin. srac. kach a nakupujes za miliony tak zacnes krutit hlavou ale dnesna doba je o inom deco a spol chceli dokazat ze aj v tejto fin. tiesni dokazu niekoho priviest asi aby mali sa s cim chvalit nuz a ci to bude mat zmysel cas ukaze kolko to zatazi fin. situaciu a ako sa olmo ukaze na ihrisku kazdopadne dnes uz vsetko funguje na dlh treba iba najst sposob ako s tym dalej zit 👍😀
Ale treba si uvedomiť aj ako ide tých 55+7 miliónov. Olmo bude tento rok stáť v rámci FFP len 13,5 milióna + plat. Ak by mal prísť Williams, bude to v rámci FFP 58 miliónov + plat. To znamená, že Olmo sa snáď zmestí do platového stropy, Williams sa zrejme nezmestí.
Pokud dotáhneme Nica Williamse, budeme mít podle mě skvělý tým ! A hodnota Daniho Olma ještě vzroste. Myslím, že na euru si s Yamalem a Nicem skvěle rozuměli a že skvěle zapadne i s Pedrim a Gavim. Pokud opravdu přivedeme i Nica, strašně moc se na sezónu těšim.
Na Eure Olmo striedal Pedriho a veľmi dôležitý bol v mančafte Rodri ktorého nemáme. Som zvedavý ako Flick nastaví obranu, v uplynulej sezóne bola na španielsku ligu doslova priemerná. Plus očakávam, že tréner vytrieska viac z Lewu jeho vysunutím viac na hrot práve vďaka Olmovi.
Já di nemyslím, že obrana by byla podprůměrná na La ligu … tam byl problém v celkovém pojetí obrany už od útočných hráčů přes zálohu …. Podle mě je dvojice Araujo - Cubarsí naopak jedna z nej na světě🏆
Araujo je nejako často zranený a Cubarsí vie urobiť jednu dve hrubky za zápas v zmysle nevydarenej ofsajdovej pasce. Chýbajú mu skúsenosti - ale to sa zlepší časom. Ale vie parádne prihrať dopredu.
Jeden Španěl za 55M do Barcy nedávno přestupoval a nijak moc se neukázal, tak snad Olmo ukáže víc a dokáže, že to nebudou vyhozené peníze. Ale nejsem z něj vůbec odvařený, povedlo se mu Eura jinak nic moc. Jsou pozice, kde to hoří víc a ty zrovna Olmo nesplňuje. Lipsko je za mě vítězem a jsou nadšený, že za něj dostali tolik peněz a můžou přivést někoho jiného.
Snad ale nějakým zázrakem dotlačíme Williamse, protože tak nás bota tlačí více.
Střed zálohy bude o mladících a za to jsem rád.
Myslím,že aj jeden je nadlho,aj druhý je nadlho.