Neuveris,ale Guardiola by ho pustil.Ten nema problem pustit hraca,ked sam chce ist.On nie je nostalgicky ako “barcelona” s Robertom napriklad.Jemu nerobi problem nahradit top hraca.Ma neskutocny dar na vyber hracov.Bez problemov poviem,ze je v tomto svetova spicka.
No ja si mysIím, že Rodri by pod 150M nešieI, stačí si pozrieť zápasy City s ním a bez neho. Bez HaaIanda si vedeIi poradiť, taktiež bez Fodena, aj KDB, aIe v momente, čo neboI Rodri v zákIade tak trpeIi. A GuardioIa sa aj tuším vyjadriI, že Rodri je pre nich najdoIežitejší hráč. Za mňa jednoznačne top CDM na svete so zmIuvou v City ešte na 3 roky.
to je ten problém. Veľa ľudí žilo v ére 2 šialencov, čo mali základ 45 gólov za sezónu a pod to nešli. To čo je teraz, je návrat k tomu, že niekto, kto dá 45 kanadských bodov, tak mal neskutočnú sezónu.
Nebojte sa neposudzujem hráčov podľa dvojice Messi - Ronaldo. Asi označenie priemerný hráč, nebolo úplne najvhodnejšie. Chcel som týmto označením dať najavo, že Diaza nepovažujem za hráča tak rozdielového aby sme doňho investovali väčšiu finančnú čiastku. Vzhľadom na to v akej situácií sa klub by som väčšie finančné prostriedky investoval iba do mladších hráčov (Diazovi je v januári už 28).
Pokiaľ ide o hráčov ktorých nákup by som na LW zvážil tak tu je pár z nich:
Rafael Leao, Nico Williams, Cody Gakpo, Khvicha Kvaratskhelia a Heung-min Son
Všetko mladý talentovaný a produktívny hráči. Son je síce starší, ale má rok do konca zmluvy.
Rozumiem kam mieris ale nemozeme mat len mladych hracov musime mat aj skusenosti lebo pride prvy tazky zapas a vypadneme od vsadial. A mi chceme diaza len ak sa nepodari Nico. A ti ostatni no neviem Leao je Dembele2 Kvicha bude asi moc drahy Gakpo sa mi k nam vobec nehodi a Son je kridlo? ja ho vidavam hrat pod hrotom ale nesledujem tottenham casto
Bohužiaľ generačnú obmenu sme vôbec nezvládli. Vďaka tým skvelým zmluvám, ktoré sme hráčom dávali sme sa staršej generácie museli zbaviť a teraz sa mladší nemajú od koho učiť. A zohnať skúseného hráča, ktorý patrí výkonnostne medzi špičku sa mi v našej aktuálnej situácií zdá veľmi obtiažne. Preto by som sa snažil zamerať na hráčov, ktorým končia zmluvy. V prípade útoku sú to napr. Son, Sané či Salah.
A väčšie investície by som robil do mladších hráčov (samozrejme až potom, ak by sme si nevedeli pomôcť akadémiou).
Leao alebo Nunez ich by som bral
Rodri z MC nemá dôvod prestúpiť k nám neviem ten Olmo aby to nebol druhý Ferran 1 sezónu by som skúsil ako DM Fdj a odchovanca a Christensena a o rok kúpiť hráčov top kvality
Bojis sa ze olmo bude druhy feran ale zaroven chces aby prisli dvaja hraci ktory jeden je ako dembele (v driblingu vyzera dovre ale nahravkq a strela nic)a o druhom koluje 1000 memov ako nevie premienat sance 😃
Píšem jedného z nich na oboch nemáme Barcelona momentálne není ten klub ktorý priťahuje veľkých hráčov a je rozdiel za ktorého hráča dáš 60m alebo 80m určite by som radšej kúpil Nuneza ako Olma lebo Olmo není ani krídlo ani hrot ani neviem kde bude hrať ale písali že v strede poľa a práve tam máme dosť hráčov ale Nunez by hral na hrote tam kde potrebujeme posilu
Pokiaľ ide o hráčov ktorých nákup by som na LW zvážil tak tu je pár z nich:
Rafael Leao, Nico Williams, Cody Gakpo, Khvicha Kvaratskhelia a Heung-min Son
Všetko mladý talentovaný a produktívny hráči. Son je síce starší, ale má rok do konca zmluvy.
A väčšie investície by som robil do mladších hráčov (samozrejme až potom, ak by sme si nevedeli pomôcť akadémiou).
Rodri z MC nemá dôvod prestúpiť k nám neviem ten Olmo aby to nebol druhý Ferran 1 sezónu by som skúsil ako DM Fdj a odchovanca a Christensena a o rok kúpiť hráčov top kvality