Flick je trenerom par tyzdnov, vzdy mal na treningu polku zostavy + dorast.. Fakt sa čudujete, ze sa nam este nestihla uplne zmenit herna tvár? Dajte mu aspon 2 mesiace normálnej sezony a aspon možnosť s hráčmi nacvičiť niečo...
Ale odsudzovat to po prvom zápase, kedy gavi, pedri, araujo, de jong, olmo atd sedia na tribune, yamal sotva z lavičky... Gratulujem, to je novy level.
budete este len vidiet ako bude vyzerat tato sezona ked muzstvo je postavene na starom vyschnutom korytnaciakovi lewandovskim ten bol za zenitom uz pred rokom nie to este tuto sezonu 2-3 miesto v la lige a 0 trofeji v lige majstrov vypadnutie v skupine a europska liga
Aspoň sa nebude báť vystrieIiť spoza 16, aspoň v to verím. A wtf, prehráme zápas, do ktorého OImo ani nenastúpi a niekto už má potrebu sa do neho obúvať, však mu dajte čas ukázať sa..
Ináč za mňa sa kupovaI z dovodu, že to je čistý podhrot, kto iný vie zahrať v BarceIone podhrot? Gundo - nemysIím si, Gavi - nemysIím si, Pedri - nemysIím si, Fermín - možno, aIe za mňa to ešte nie je hráč do zákI. 11.
Nespochybňujem jeho kvaIity, určite je tam obrovský potenciáI, avšak za mňa jeho výkony boIi dosť koIísavé, vie zahrať úžasne, aIe aj podpriemer. A pokiaI viem, tak na tejto pozícií nemá žiadne skúsenosti aIebo Ien minimáIne, kým OImo väčšinu času v Iipsku hraI práve podhrot.
OH mu vyšIi, aIe naIejme si čistého vína, kvaIita hráčov na OH nie je na najvyššom stupni. Verím, že FIick medzi OIma a Fermína rozdeIi rozumne herný čas, predsa zápasov je dosť a určite dojde aj k nejakým zraneniam.
Olmo nema cenu 60mil a je to uz zbytocne rozoberat, ale ked som na nom nieco ocenoval v zapasoch za repre, tak to, ze ked dostal loptu videl len superovu branu a isiel s nou dopredu. Nie do strany ani prihravkou dozadu na stopera. Bol nepredvidatelny a to potrebujeme. Dufam, ze to prenesie aj do nasej hry.
Tady zas vylezou toxic potkánci z kanálu a za radostného jásotu si tu budou třít bradavky, jak je všechno v prdeli, všichni hráči jsou dřeváci a všechno stojí za hovno 😅😁Roman4 si ho dnes samou radostí 2x vyhoní, než mu zítra zase začne jeho bídny život. Enjoy guys
Proč zase přehlížet realitu? Tohle byl pravděpodobně nejhorší Gamper v historii, byla to poslední příprava před Valencií a z celý ofenzívy vypadal jen Yamal jako fotbalista.
Ihsahn realita je, ze mame noveho trenera a nema k dispozicii cely tim. A tak ako by sa nemali robit zavery z vyhratych zapasov so City a realom tak by sa nemali robit unahlene zavery ani z prehrateho Gamperu.
Po tomhle zápase se bude Nicovi k nám hrozně chtít :D
Reálně jestli chce Flick používat Raphinhu na levo, tak je po útoku. Ten je na levo úplně jalovej.
Nikdo jim nedá 5 kol. Problém Španělského tisku je takový, že po každým dalším zápase se půjde tvrdá kritika. Za 5 kol by ten tlak na hráče už byl enormní.
Ja som jeden z tych ktory Flicka nepreferoval. Ale k*rva ked uz je tu tak mu dam aspon pol roka "hájení", polovica komentujucich sa tu uz uplne zblaznila po 4 neoficialnych zapasoch. Na tie hluposti sa nikomu nechce reagovat.
Ináč za mňa sa kupovaI z dovodu, že to je čistý podhrot, kto iný vie zahrať v BarceIone podhrot? Gundo - nemysIím si, Gavi - nemysIím si, Pedri - nemysIím si, Fermín - možno, aIe za mňa to ešte nie je hráč do zákI. 11.
OH mu vyšIi, aIe naIejme si čistého vína, kvaIita hráčov na OH nie je na najvyššom stupni. Verím, že FIick medzi OIma a Fermína rozdeIi rozumne herný čas, predsa zápasov je dosť a určite dojde aj k nejakým zraneniam.
Reálně jestli chce Flick používat Raphinhu na levo, tak je po útoku. Ten je na levo úplně jalovej.