Doufám že budeme lepší.
No to není zrovna přesvědčující že by tomu věřil.
Jinak možná dojde na Xaviho slova. Ten vlastně dostal vyhazov za to, že si dovolil říct že nás čekají těžší roky, kdy budou muset ukázat mladíci že jsou schopní se zlepšit, ale tituly se budou vyhrávat těžko, což se může ukázat jako pravda a je jedno kdo bude sedět na lávce.
Ten tým je hrozně špatně složenej. Levé křídlo zatím není a hraje tam Raphinha přes nohu, což je kravina. Lewa na hrotu má sice výběr místa, ale je už strašně pomalej(věk nezastavíš) Na pravo se bude klasicky spoléhat na 17 mladíka, kterej snad nebude mít výkyvy formy.
Dále nemáme mimo pár mladíku DM, ale zato máme asi 3-4 AM. Nejlepšího krajního beka Cancela si možná nebudeme moc dovolit a proto bude hrát na pravo stoper Kounde.
Jako reálně to vypadá na slabší mužstvo než loni, kde chybí aspoň 3 hráči do základu. Jsem zvědavej jestli dají opravdu Flickovi aspoň 2 roky na stavbu týmu, protože tady to na rychlé výsledky opravdu nevypadá.
A navíc ta dohoda s Nike, kterou Laporta slibuje od jara stále nic, tak nevím co tam vytvářejí
S tím sem musel jít, že to nebude lehký, co má změnit po měsíci? Pojďme se bavit po půl roce. A s Cancelem bych byl opatrný, mám ho rád, v City mě hodně bavil, ale frajer není spolehlivý dozadu, takže nejlepší krajní bek? To u nás zdaleka nebyl
A jinak se stačí podívat na to jak hrálo Španělsko pod De la Fuentem. Presink, pohyb, šance a to neměli Španělové ani zdaleka nejlepší mužstvo. U nás je to poslední dobou jedna obrovská nuda, bez individuální kvality a presink? Měla se na něm pracovat poslední měsíc a včéra se reálně presovalo míň než za Xaviho...... Jak rým vypadá na konci přípravy si teda představují jinak.
Na konci pripravy, kdy pulka tymu nehraje, protoze byli na euru nebo olympiade + zraneni. Asi radeji prohraju vsechny zapasy v priprave , viz jako Real, ktery s nama v priprave nevyhral 2 roky a budu hrat uplne jinak v lize. To se jeste uvidi, jestli tomu tak bude
Hej hej to určite to s tým čo predvádzajú sa kľudne môže stať že po prvých dvoch kolách stratia 5 bodov a bude to najrýchlejšie prejebana liga v historii
No to není zrovna přesvědčující že by tomu věřil.
Jinak možná dojde na Xaviho slova. Ten vlastně dostal vyhazov za to, že si dovolil říct že nás čekají těžší roky, kdy budou muset ukázat mladíci že jsou schopní se zlepšit, ale tituly se budou vyhrávat těžko, což se může ukázat jako pravda a je jedno kdo bude sedět na lávce.
Ten tým je hrozně špatně složenej. Levé křídlo zatím není a hraje tam Raphinha přes nohu, což je kravina. Lewa na hrotu má sice výběr místa, ale je už strašně pomalej(věk nezastavíš) Na pravo se bude klasicky spoléhat na 17 mladíka, kterej snad nebude mít výkyvy formy.
Dále nemáme mimo pár mladíku DM, ale zato máme asi 3-4 AM. Nejlepšího krajního beka Cancela si možná nebudeme moc dovolit a proto bude hrát na pravo stoper Kounde.
Jako reálně to vypadá na slabší mužstvo než loni, kde chybí aspoň 3 hráči do základu. Jsem zvědavej jestli dají opravdu Flickovi aspoň 2 roky na stavbu týmu, protože tady to na rychlé výsledky opravdu nevypadá.
A navíc ta dohoda s Nike, kterou Laporta slibuje od jara stále nic, tak nevím co tam vytvářejí