Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-08-14 09:15:24
Pekne video. Je dost smutne,,ze sa nerozlucil pred fanusikmi. Bolo tu na neho vela hejtu ale treba si spomenut, ze rozhodnutia ako hrat v obrane neurobil on ale skor sa obetoval pre klub. Nebol hrac do zakladu ale zahral aspon priemer a klub pre neho cosi znamenal. A mal stastie na zopar ikonickych momentov co si asi kazdy fanusik bude pamatat.
Rasto Premium
2024-08-14 09:58:21
Nepatril medzi najväčšie hviezdy, ale vždy rešpektoval svoju pozíciu v tíme a odovzdal všetko. Ak by nemusel hrať v obrane, nebolo by naň toľko kritiky. Ďakujem a prajem mu, aby sa mu v ďalšom klube darilo.
AndreasGerardi Premium
2024-08-14 11:08:28
Nevedel som mu prísť na chuť . Ale keď si človek prečíta a vypočuje , to čo je v článku. Slza mi ukápla. Aj napriek jeho hendikepom , ten chlapec bol, je a bude stelesnením toho, čo znamená byt Cule. Nikdy nevyplakával do médií , každú úlohu ktorú mu položili na plecia prial bez toho, aby robil cirkus. Nikdy sa nesťažoval na trénerov , nikdy som nepočul , aby sa nesprával profesionálne , dokonca ani teraz , keď mu nepredĺžili zmluvu. Veľa si chalan vytrpel. Jednoznačne môžem konštatovať , že je klubová legenda. Ďakujem Sergi
2024-08-14 18:45:14
Gracias por todo Sergi!