Majú ich na háku. Za posledný rok som bol dvakrát v Barcelone na futbal. V oboch prípadoch preložili zápas, keď sme tam už boli a ani si nedali námahu nám to oznámiť. Peniaze nám nevrátili, náhradné vstupenky neponúkli, po prvom maily prestali komunikovať. Totálna ignorancia. A to zďaleka nie sme jediní. V Barcelone úplne bežná prax. Dlhoročná.
Teo, jaký byl důvod k přeložení zápasu? Bylo to zápas během týdne nebo víkendový? Ještě se mi to nestalo, ale občas mám strach, abych taky nedoletěl do Barcelony a zápas neodložili
V prvom prípade to preložili preto, lebo ho nahradili zápasom v kráľovskom pohári a ligový zápas presunuli o mesiac do stredu týždňa.
V druhom prípade mal byť ligový zápas v utorok a v ten deň ho prehodili na štvrtok, keď sme už odlietali domov.
Peniaze nám nevrátili a komunikovať prestali.
Tak sa mi zdá, že Tebas a Laporta urobia pre peniaze všetko a serú na zdravie a únavu hráčov. Ešte sme ani nezačali nový ročník LL a už máme 5 zranených dôležitých hráčov a keď to tak pôjde ďalej tak nakoniec budeme musieť dohrávať sezónu s B-čkom. Viem že do 18. kola je ešte ďaleko ale v prvom rade by sa mal brať ohľad na zdravie a preťaženosť hráčov a s tým spojené dlho hodinové cestovanie.
V druhom prípade mal byť ligový zápas v utorok a v ten deň ho prehodili na štvrtok, keď sme už odlietali domov.
Peniaze nám nevrátili a komunikovať prestali.