Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-08-17 12:49:00
Olmo ak nie je zranený , tak strašná hanba
2024-08-17 13:24:18
Riadny lazaret stále. Som zvedavý ako to Bernal s Cassadom zvládnu + Pablo k nim. Útok Lamine Lewa a Rapha
2024-08-17 13:33:25
Moj nazor je ze budeme hrat s casadom a bernalom(christensenom) na pivote a pred nimi bude hrat jeden z dvojice rapinha/ferran. Na hrote bude lewa a na lavej strane bude rapinha/ferran. Prava strana bude lamine. Vzhladom nato co mame na striedacke a treba mysliet na pripadne striedania ocakavam christensena skor v strede pola v opacnom pripade by tam nemal koho striedat v pripade zranenia/unavy. Pedri asi pride naozaj v takej 70m ocakavam. A pau victor bude striedat niekoho v utoku kto bude unaveny alebo sa mu nezadari v zapase. Kazdopadne treba ubojovat vyhru lebo na lavicke skoro nikoho nemame :D uz nech je olmo vo forme a gavi,gundo, de jong naspat lebo s tym stredom to dlho nevydrzime v takom zlozeni. Na druhu stranu super moznost pre torreho, casada a bernala ukazat co je v nich a nabrat skusenosti a rapidne sa zlepsovat
2024-08-17 13:40:41
Tragická soupiska. Za 30 let nebyl větší rozdíl v kvalitě kádru mezi námi a Realem.
Už se těším až se začne vyhazovat Flick po pár zápasech a nikdo si nevšimne s kým vlastně hraje.
2024-08-17 13:48:54
Keď si spomeniem na tie reči Laportu po vyhadzove Xaviho aké hviezdy majú na pláne priviesť do Barce tak sa mi chce grcať. Prišiel kto?..."Obrovská" hviezda Olmo a nikto viac. Ročník 2024/2025 bude asi veľká katastrófa a blamáž. Rád by som tomu neveril, ale už od začiatku (ak sa pozrieme na predpokladané zostavy) to vyzerá véééľmi zle. Musíme iba veriť, že hráči, ktorí sú zranení sa v priebehu jesene dajú do poriadku a snáď budeme schopní konkurovať Realu, Atleticu, Bilbau, Realu Sociedad, Betisu, Girone a vlastne všetkým mužstvám v LL, lebo nevyzerá to dobre. Zatiaľ!!!
2024-08-17 20:56:51
Ztráta Gunda bude hodně bolet v záloze...