Keď už tak Balde, mohol by si aspoň vedieť správne mená hráčov....a prvý gól Lewu, tak na ňom mal veľkú zásluhu práve Balde ktorý výborne nacentroval Yamalovi a ten Lewovi....
Herné zlepšenie nula bodov, hráči Valencie sú reálne silnejší v súbojoch aj celkovo po fyzickej stránke. Barca vedie iba vďaka vymyslenej penalte. Inak nula bodov.
@LaLiga999 ty si nejaky troll, alebo pozeras zapas na SofaScore? Dal nohu pred hraca a ten ho kopol v 16tke. Ukazali to vsetky spomalene detailne zabery... hraju zatial slabo, ale penalta bola jasna.
@LaLiga999 Aké herné zlepšenie očakávaš, za 2-3 mesiace pod novým trénerom a ešte k tomu keď bolo EURO a hráči mali dovolenky. Tým chcem povedať že Flick bol so všetkými hráčmi veľmi krátko a nemal čas niečo natrénovať s nimi.
@LaLiga999, ked som napisal, ze Thierry Correia hral zakerne a obisiel bez karty, tak si mi napisal, ze nemam vyplakavat. Utokom ad hominem, namiesto vecnej debaty si, zial, zacal ty... som len rad, ak nie si troll, ale ta penalta bola jasna vec.
Penalta nebola ani zďaleka jasná vec a bolo to fatálne zlyhanie rozhodcu. Čudujem sa naozaj ze to VAR nestopol. Videl som dnes video analýzy a penalta to nebola.
3 body z Mestally sú super, herný prejav určite zlepšiť, ale chce to čas. Najväčšie negatívum je dnes podľa mňa to, že v 2 polčase sme mali 4-5 brejkových situácií, ktoré ak by boli lepšie vyriešené, tak to môže skončiť aj 1-4. Najlepší ani neviem kto dnes za nás.
Prvý zápas, mladí sa musia otukat a verím že to bude zápas od zápasu lepšie...mne sa to dnes celkom páčilo...a na konci nebola vidieť vôbec únava ako po minulé sezóny....to skôr Valencia fyzicky odpadla.....
Za mňa fajn výkon na to, že vIastne v záIohe hraIi hráči s minimáInymi skúsenosťami. Po príchode Pedriho sa to viac ukIudniIo a boIo to ok. S tými brejkovými situácimi súhIasím, niekedy až nerozumiem, čo dokážeme zahodiť :D. A verím, že práve OImo bude ten, ktorý to bude skúšať spoza 16.
V momente, keď bude záIoha kompIetná, tak tento team vyzerá sIubne, ešte by ma potešiI príchod CanceIa, nebezpečný krajný ofenzívny obranca by sa nám hodiI a obzvIášť jeho kopacia technika.
Najhorsi na zapase je podla mna iba vysledok. Opat nepremenene tutovky, Pedri prihrava miesto strelby, Casado zbytocne straty lopt v 2.polcase. Inak viditelne zlepsenie fyzickej kondicie, pressing az do konca, necakal som, ze Valenciu budeme fyzicky takto prehravat u nich doma a je to obrovsky rozdiel uz v prvom zapase pod Flickom. Dolezita vyhra na tazkom ihrisku, snad budeeme takto pokracovat:)
Neviem ci je to len moj dojem ale do poslednej sekundy sme boli schopny makat na maximum a napadat naopak valencia od 80. minuty uplne odisla fyzicky. to je za mna obrovske plus. cassado mal par chyb ale ak je takato motorva mys vysledkom pripravy hansiho tak dufam ze vsetci budu mat coskoro takuto kondicku a zapal. skoda len ze si neobul strelecke kopacky bol by jasny mvp. valencia hrala super ale v druhom polcase sme sa zlepsili a na to kolko zracov sme mali k dispozicii a stale si zvykaju chalani na taktiku noveho trenera to bolo super. treba zlepsit efektivitu a zarezat supera skor aby to nebolo take napinave dokonca.
K tomu niekoľko dôležitých hráčov je zranených.
V momente, keď bude záIoha kompIetná, tak tento team vyzerá sIubne, ešte by ma potešiI príchod CanceIa, nebezpečný krajný ofenzívny obranca by sa nám hodiI a obzvIášť jeho kopacia technika.