Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Presne toto som očakával po príchode Olma...
Viem že futbal je biznis... Ale naše vedenie je bez chrbtovej kosti... A ako dlhoročnému fanúšikovi sa mi to strašne hnusí... žobreme hráčov aby prišla zadarmo a po roku ich predávame alebo vyhadzujeme z klubu.. FUJ chce sa mi grcať...
Vím že není nejmladší, ale v loni nejlepší hráč. Ještě rok by mohl dát.
Všetko treba skoncit v tom najlepsom, neucila vas to mamicka? Mame ich tam na tu poziciu Million, ked sa zisti, ze Oooo.....zrazu nein najlepsim hracom v tomto roku, lebo....hmmmm....lebo ma nejake tie rôcky, tak sa zas vynori zopar ludi tu že vedenie je neschopné, lebo nevie predat hraca, ked sa dá zaňho ešte slušne zinkasoval...tak ako to robia ostatne kluby? Presne tak ako to bolo s Messim.. proste roky sú roky, treba sa zmieriť s tým, že raz koniec musi prísť u každého a co ti mladí? Maju oveľa lepšiu perspektívu a potenciál, tych sa treba zbaviť? Ja s tým súhlasím...proste pro a kontra...není o com, treba sa ho zbaviť a zarobiť...
Tento hráč urobil najväčšiu chybu keď odišiel zo city do rozmrdanej Barcelonu a sám si to dobre uvedomuje ukázal to tým že mu už veľa krát praskli nervi na neschopných spoluhráčov zabil posledné dobre roky svojej kariéry u nás
Konečne. Bude len dobre pre kľud v klube ak odíde. Možno si je aj vedomí, že v zálohe je veľa mladých a nádejných chalanov z La Masie a tak sa rozhodol odísť. Dobre by bolo niekde k saudom a za dobre mastnú sumu!!!
Ber to to takhle je mu už 34…
Náš nejlepší záložník a oni ho vyhodí. Doufám, že zůstane a prodlouží mu smlouvu!!!