Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
V prvom polčase sme mali mať rýchly protiútok a tak isto zatiahol Lamina, rozhodca nechal výhodu ale kartu mu tiež nedal..
Za taky faul a ukrutne bolesti by som udelil zltu tomu simulantovi co spadol na zem.Polozis nanho ruku a uz pada.Trapne,smiesne a zaroven smutne ako hraci nic neustoja a aj pri najmensom dotyku idu k zemi.Simulanti skurveny
ja uz ked vidim toho pajaca s pistalkou co ma ruky ako zena tak je mi jasne ze to bude dalsi zapas plny kontroverznych rozhodnuti pre jednu alebo druhu stranu
Ale kde to len Realu sa pomáha. Dúfam že to začali fans počítať a objektívne . 1 zapas - 11ka teda nič moc a vylúčenie malo prísť . Ak by tu nebol plac nepoviem ani slovo ,len objektívnosť .✌️
Ale to ze hral rukou iz nevadi? Ako mohol dostat kartu?
Cubarsí hlavně neměl dostat první žlutou kartu. Ta byla hodně mimo
Napríklad taký Duro-Trulo skoro pri každom kontakte šiel k zemi...a Thiery či ako sa volal mal za svoje zákroky dostať dve žlté už v prvom polčase....
Jasná žltá karta, ale zato to kompenzoval pri Christensenovy.
Prvá žltá pre Cubarsiho - výmysel, vôbec nemala byť, druhá jasná, ale kompenzoval to kvôli nezmyselnej prvej a následne to kompenzoval na Christensenovi.
Rozhodca značne pomohol Barcelone... Curbarsi mal ísť pod sprchy, 11 sa kopať nemala, Lewa sa pri kopaní 11 zastavil.
Cubarsí byl včera hodně mimo... Ale jsem rád, že jsme konečně zažili výsadu, i když ne tak extrémní, jakou pořád zažívá Real. Konečně nás rozhodčí nepoškodili, ale aspoň trochu nám pomohli...