Už jsem to psal dříve, že všichni posilují a Barcelona nedělá nic k tomu aby mohla fungovat. Bylo mě naznačeno, že se něco děje, ale žádné dohody nebyly udělaný a to jsem psal už na začátku července. Koncem sezóny už to měly řešit ne teď na začátku další sezóny. To mělo být priorita.
Prosím ťa a za aké peniaze má asi posilňovať ? Rozdielový hráči v dnešnej dobe idú 100+ mega zvyšok nemá ani význam kupovať lebo sú to len priemeraci a vyhodené peniaze ktoré nič neriešia radšej nech hrajú mladý hráči trofeje aj tak nebudú tak prečo nie aspoň sa ušetria peniaze
Tak Gundo hIavne dokáže zahrať všetko v rámci stredu poIa, v MC zopár zápasov odohraI aj ako CDM, aj ako kIasické CM, a taktiež aj ako podhrot. Za mňa bude veIka chyba, ak odíde.
Gundo je idealny hrac do pozicneho systemu ktory presadzuje Pep a Xavi. Flick hraje nemecky futbal. Chcem aby ostal ale uz ked sa oznamoval prichod Flicka Gundo bol jeden z hracov, na ktorych som myslel ako na potencialny odchod. Flick stavia na fyzickejsich zaloznikov.
No za Ferrana, Fatiho a Lengleta by sme boIi radi keby dostaneme dokopy tak 50M :D To ti nestačí ani na jedneho z nich. Gundo je univerzáI v záIohe, jeho predať mi príde ako chyba, obvzIášť teraz, keď nevieme v akej forme sa vráti Gavi a FDJ po dIhodobejších zraneniach. A vIastne za skoro 34 ročného záIožníka, taktiež väčšiu sumu by sme pravdepodobne nedostaIi.
Gundogana treba jednoznačne predať. Jednak má svoj vek, výkony ďaleko za očakávaním a v zálohe máme dostatok mladých. Dobre ho predať aby sme mohli buď kúpiť nejakého kvalitného krídelníka a zaregistrovať potrebných hráčov. Uvoľnili by sa finančné prostriedky na dodržanie pravidla 1:1 a keby sa ešte podarilo dostať finančné prostriedky od Niké alebo fondu,tak by sa nám dýchalo oveľa lepšie.
Výborné by bolo predať ešte Lengleta, Fatiho, Torresa a Raphinhu (prípadne Arauja) a bol by kľud.
Prestupak sa pomaIy bIíži ku koncu, z Nica nič, z Diaza tiež predpokIadam, aIe ty by si najradšej predaI troch krídeInikov, a kto potom bude hrať na krídIe, nonstop YamaI a OImo, ktorý krídIo ani nie je? :D Tiež by som sa rád zbaviI Ferrana, aIe Raphinhu určite nie, kým nebudeme mať istú náhradu. A Arauja predávať a viacmenej nechávať stred obrany Ien na 17 ročnom obrancovi je smrť, vzhIadom na to, že Kounde pravdepodobne ostane na rb.
Výborné by bolo predať ešte Lengleta, Fatiho, Torresa a Raphinhu (prípadne Arauja) a bol by kľud.