Jak se Felix někde natrvalo usadí, tak by mohl zase trochu vyletět. Tady měl několik záblesků taky a ani se mu nedivím, že by se sem do toho cirkusu nechtěl vracet. Na hostování bych ho bral hned. Nebo nejlépe výměnou za žraloka, ten by stylem k Atletům seděl. No škoda.
Felix za mě nepřesvědčil. Překvapuje mě, že se ještě Deco nezaměřil na Chiesu, Juventus očekává 10-15M, což není špatná částka. Oproti Ferranovi je to posun kupředu.
Jeho plat je nepodstatny.Aj keby tu hra zadarmo,tak ho tu nechcem.Tak lenivy hrac a taka kariera,neuveritelneeee.Ten este vystrieda xy klubov kym skonci,lebo je to hrac o nicom.
No zmluvy a podpisy niektorych hracov su cisty amaterizmus.Tolko odbornikov a take minely ze mi to niekedy hlava neberie.Coutinho,Demebele,Griezman,Torrea atd atd.Mozem do rana menovat profesionalny pristup tych profesionalov vo vedeni,ktore da kazdemu zmluvu na xy sezon a raketu v podobe platu k tomu.Famozne rozhodnutia.A potom aj vdaka takym srackam je klub v prdeli.Bravo Teo,obhajuj kazdeho chuja co privedu do Barcy.Je to cesta na pomyselny piedestal.
Jinak by to chtělo urychleně prodat Roqueho,Fayeho a jedno z dvojice Fati Ferran a zbavit se Lengleta. Pak koupit LW, zaregistrovat Olma a čekat až se uzdravý zbytek kádru.
Už vůbec přišly ty peňauze z toho Armaroku co je měl dát za Libero ????? Od chvíle co se psalo, že je posílají tady byla jen zpráva, že jsme transakci zatím na vedení ligy nedoložili...... Takže asi zasejc nic :(
Lenže to vlastne ani nie sú peniaze za Libero, keďže si za to kúpili práva 25 rokov predávať na štadióne jedlo. Takže stále chýba 40 miliónov od Libera.
Jinak by to chtělo urychleně prodat Roqueho,Fayeho a jedno z dvojice Fati Ferran a zbavit se Lengleta. Pak koupit LW, zaregistrovat Olma a čekat až se uzdravý zbytek kádru.