Mes que un hnus! Fakt je mi už z toho blbě, jak se chováme k hráčům..........Nejsou pořád prachy a stejně kupujeme hráče a hlavně předražený, a ani je nemůžeme registrovat! Kdy tohle skončí.....
Lenže splátky na štadión, čo vychádzajú najlacnejšie podľa dostupných údajov budú 120 miliónov ročne. A to je minimum, určite to bude viac. Už minulý rok sa ozvali ľudia s prostredia klubu, že splátka za štadión by mohla byť väčšia ako príjmy z neho.
Čo stále plačete?
Je ti blbo, hnus?
A koho to trápi? netlač nám to do hlavy. Chod fandiť Salzburgu a iným Redbullakom, ty vedia ako robit prestupov politiku.
Priviesť Gunda zadarmo, rok nám pomohol a teraz ho ešte spenažíme...
Keby nechcel, neodíde, však aj plat by mu mal ísť hore
Splátky na stadion budou asi 60 mega ročně na 30 let, tak nevím co tady píšeš nesmysly. Tohle se řešilo už před půjčkou. Dnes nám stadion generuje asi jen 90 mega a po dostaveníčko to má být 250......
Žádný stadion negeneruje ani 200 Mega tržeb, 250 je Mega ustreleny. Bude to tak 180 max, celkový příjmy se dále snižují prodavanim aktiv a výdaje a dluhy se navysuji. Scénář o kterým píše nosferatu - obavy o splacení úvěru za stadion je velmi reálný.
Tak asi neumíš číst :D. Je to přímo v článku, kde se píše že výše splátek se bude postupně zvyšovat a to naposledy 24 rok splácení. už před tím říkali, že celkově půjde o půjčku na 30 let.
https://www.forcabarca.sk/... - pôžička 1,5 miliardy na 24 rokov pri 6,5% úroku, to je 120 miliónov ročne. Mimo to ma Barcelona ešte tu 595 miliónovú pôžičky od Goldman Sachs, ktorú streba splatiť do 10 rokov s úrokom 1,98% z 2021. https://www.forcabarca.sk/... to predstavuje 66,1 milióna. Takže to máš dokopy 186,1 milióna € čo bude musieť Barcelona minimálne splácať do 2032. Samozrejme, sú tu aj iné dlhy...
Tak dává to smysl. Gundo byl nejlepší v City na CAM a tam teď máme Olma,Pedriho a Fermína. K tomu FDJ,Gavi,Cassado,Bernal a Christensen kterej hrál loni na DM.
Na 100% ale potřebujeme LW
Ake svinstvo??...veď on chce ist. Naco ma hrat starec, ked mame x alternatív a mozno aj sviznejsich a lepších....?úplne vporiadku. Flick mu naznačil, že bude hrať druhé husle a preto si zbalil kufre, možno aj pre odľahčenie Barcy a nestat jej zbytočne v ceste. Profesionál....a spenazeny....optimalnejsie to nejde vyriešiť. To co tu vy riešite sú story vo vašich hlavách a nostalgia...
chce ist? viackrat sa v tomto prestupovom vyjadril, ze chce ostat. ked teraz hovori, ze chce ist, tak len preto, ze nieje ako ostatni nasi niektori hraci, ktori nemaju kde ist, a inde by im tie predrazene zmluvy co maju u nas nezaplatili, tak radsej budu smrdiet v barcelone.
prisiel sem, aj ked mohol ostat v city za vyzvou, aby vytiahol klub tam, kde patri, herne nesklamal, bol nasim najlepsim stredopoliarom. nebyt jeho tak minula sezona by bola este omnoho horsia a teraz sa ho klub nasilu zbavuje, aj ked kvalitu stale ma.
suhlasim s burkom, ze hraci su po tom, co v poslednom obdobi robime s hracmi, ktori pridu zadarmo dobre rozmyslia, ci sem pridu
Tu staci jeden PR clanok, ze Flick mu povedal, ze nebude hrat zaklad a uz to niektori beru ako fakt. Urcite nechcel odist, ked doteraz sa vyjadroval, ze tu chce zostat a tiez si Flick povedal, ze mu to oznami az pred koncom prestupaku. Uvidime, ci na nom tak zarobime, stavim sa ze pojde zadarmo len s rozviazanim zmluvy. To je len dalsi nepremysleny krok vedenia, lebo zistili, ze nemaju ako registrovat Olma tak sa hlada obetny baránok.
Možno má ponuky o ktorých nevieme,možno cíti,že by nemusel hrať stále,možno boli isté kontraverzie so spoluhráčmi,možno nelipne až tak na klube a svojim odchodom mu chce pomôcť...
nevieme nič,v každom pípade si myslím,že by skôr mohlo odísť miesto neho aj 5 iných hráčov,ktorí by nechýbali,on bude možno viac chýbať ako si myslíme.
Teším sa na to v akej forme sa vráti Gavi a FDJ po dIhodobejších zraneniach, taktiež aj ako dIho Pedri vydrží fit, aj keď mu veImi fandím, neverím, že sezóna bude bez zranení. Žeby sme v poIovici sezóny nemuseIi hrať Iigu majstrov s Casadom a BernaIom, nič proti ním, aIe na také zápasy za mňa ešte nemajú.
Gundo bude chýbať viac ako si vieme predstaviť, vzhIadom na to, že vedeI zahrať v záIohe prakticky každú pozíciu.
Casado s Bernalom odohraju 70 zapasov a dopadnu ako Fati alebo Pedri pripadne urobia vo velkych zapasov kiks ako Araujo a potom budete na nich nadavat. Vam nevyhovie nikto. Urcite by sa skuseny zaloznik do tak dlhej sezony zisiel, hlavne, ked sa nevie, kedy a ako sa vrati Frenkie a Gavi. Iba s mladikmi mozeme bojovat tak o 4.miesto v lige a skupinu LM a nie o tituly!
To tu mnohým nevysvetIíš, keďže niektorí tu asi očakávaIi od Gunda xy góIov, a že ukradne trebIe, ktorý vyhraI v City a prinesie ho sem.
Tak univerzáIneho záIožníka s víťaznou mentaIitou, ktorý vždy chceI hrať Iepšie a nebáI sa otvoriť hubu a dohovoriť, aj niektorým naším hráčom nenájdeme Ien tak.
Ja som výrazne skIamaný, pretože boIi sIubované posiIy a miesto toho sa akúrat osIabíme.
Suhlasim s baimatom a Samom321. Vsetky kluby by chceli takeho skuseneho hraca ako Gundo. Pre nasich zaloznikov musel byt po Busquetsovi dalsi a jediny "zaloznikovy" vzor, od ktoreho sa mohli ucit v krizovych momentoch. Nemozeme si dovolit nechat ist takych hracov a druhy najstarsi zaloznik Frenkie ho u nas nenahradi ani skusenostami, ani liderstvom, ani asistenciami / golmi. Bohuzial je to jeden z tych prestupov, ktore sa deju posledne 3 roky a ukazuju, ako vo financnych problemoch lepime diery prichodom roznych hracov, lebo su za roznych okolnosti k dispozicii a potom za podivnych okolnosti odchadzaju lebo musime lepit ine diery.
Gundo ma kvalitu o tom bez pochyb minulu sezonu asi naj hrac ale je pravdou ze vek neoklames ak aspon co to zarobime bude fajn plus usetreny plat no je pravdou aj to ako sa tu pise ze volni hraci nebudu chciet prist pri tomto style snad sa nam to nevypomsti, kazdopadne Gundovi treba hlavne podakovat a zapriat vela zdravia a stastia dalej
strasna hanba co ten laporta stvara. Toto nie je prvy pripad. Nalakat a naslubovat peniaze a po chvilke sa snazit hraca vystvat z klubu. O chvilu sem nebude chciet prist ziadny kvalitny hrac. Barto znicil klub ekonomicky, Laporta nici klubovu povest.
Další možnost byla smlouva s Nike ale tam se nic neděje
Je ti blbo, hnus?
A koho to trápi? netlač nám to do hlavy. Chod fandiť Salzburgu a iným Redbullakom, ty vedia ako robit prestupov politiku.
Priviesť Gunda zadarmo, rok nám pomohol a teraz ho ešte spenažíme...
Keby nechcel, neodíde, však aj plat by mu mal ísť hore
Na 100% ale potřebujeme LW
prisiel sem, aj ked mohol ostat v city za vyzvou, aby vytiahol klub tam, kde patri, herne nesklamal, bol nasim najlepsim stredopoliarom. nebyt jeho tak minula sezona by bola este omnoho horsia a teraz sa ho klub nasilu zbavuje, aj ked kvalitu stale ma.
suhlasim s burkom, ze hraci su po tom, co v poslednom obdobi robime s hracmi, ktori pridu zadarmo dobre rozmyslia, ci sem pridu
nevieme nič,v každom pípade si myslím,že by skôr mohlo odísť miesto neho aj 5 iných hráčov,ktorí by nechýbali,on bude možno viac chýbať ako si myslíme.
Gundo bude chýbať viac ako si vieme predstaviť, vzhIadom na to, že vedeI zahrať v záIohe prakticky každú pozíciu.
Tak univerzáIneho záIožníka s víťaznou mentaIitou, ktorý vždy chceI hrať Iepšie a nebáI sa otvoriť hubu a dohovoriť, aj niektorým naším hráčom nenájdeme Ien tak.
Ja som výrazne skIamaný, pretože boIi sIubované posiIy a miesto toho sa akúrat osIabíme.