Pau victor hral o dost lepsie po tom, co prišiel. Ak by klub mal dost peňazí nechať si ho ako náhradníka, tak ok... Ale jeho odchod by mohol byť vykupenim pri registraciach.
Nikto nechce preč z Barci, aj keď bude sedieť na lavičke. Mesto krásne, klima perfektná, stadión bude extra, plat vysoký. Takých nezbaviteľných už sme mali - Umtiti, Douglas, Lenglet…
Samozřejmě jdem toku naproti, kdyz je Ferran se 7/8 nejlepším platem v týmu jednak vtip a za druhé z toho hráče jde hrozně cejtit, že nemá mentalitu na to hrát dlouhodobě top. Ten klučina bude mít vždy jen občasný záblesky, který mažou situace kdy selže. Za mě špatný nákup za hodně peněz s vysokým platem a jediná přidaná hodnota je, že je Španěl, jinak naprosto průměrný hráč co nás nijak neposouvá, ale tak snad bude aspoň dobrý do party..
zámky mohou připravovat jakkolik atraktivní smlouvu...ale škoda že Ferran nechce balit kufry.. holt u moře je dobře.. Ale je zvláštní že je Ferran u všech trenérů tak oblíbeny i přes ne úplně dobré výkony v zápasech.
Neni to prekvapenie. Ak je hrac pracovity, ma dobru povahu a je spokojny so svojou ulohou, bude vzdy oblubeny u kazdeho trenera. Detto Roberto. Na druhej strane, ak je niekto majster sveta hned po svojom prestupe a chyba mu pokora, bude vzdy na odpis. PS nenarazam teraz na Vitor. Hovorim vseobecne.
Tak tohle mě nepřekvapuje. Když byl schopen říct, že Manchester City pod Guardiolou, za poslední roky jeden z nejlepších, ne-li nejlepší klub na světě, byl pro něj jen přestupní stanice. Tak ten se tu bude držet zuby nehty, i když Pau Victor, Raphinha a Yamal jsou daleko před ním a je na stejné úrovni společně s tragédem Fatim. Nyní je ideální čas na jeho prodej, vyhrál se Španělskem Euro a dalo by se na něm získat 30-35M.
Takovíto lidé nemají ve fotbale co dělat. Nebo můžou jít do Arábie. Ale upřímně si nemyslím, že je Ferran stejný případ. On si akorát absolutně neuvědomuje, že na Barcu nemá... A je potřeba mu to rázně říct...
Hráč který od hattricku Betisu 15 zápasů v řadě nedá ani gol ani ačko jako utočník, křídlo. By měl na místě letět z kádru, a být první kdo se bude prodávat. A je mi jedno že na treninku maká a nebo je oblíbený v kabině. Chybí mu soudnost, v zápase je to čistá tragédie a nechytá se vůbec na to kolik je tu let. Ale na druhou stranu, Moře, kontrakt, hezké město. Jistota že pár minut dostane ,protože v utoku máme na křídlech NIC.
Fakt je mi těchto pijavic líto, protože fotbalově se nechtějí posunout je jim to u prdele, že nehrají, že jsou bráni jako tragédi. Chápu mají to jako práci a když mají takový prachy zadara, tak proč ne, je jim to u prdele. Ale čistě fotbalově když to vezmu? Nechtít se nikam posunout, pravidelně hrát, zkusit být tahouny mužstva. Někde v menším klubě, uživat si fotbal a třeba se na tu vyší uroveň posunout zase. Tak místo toho radši dřepět na lavičce a myslet si že to asi zlomí. I když jim je jasný že na to prostě nemají.
Ale tady je problém i klubu. Ze se sem takový tahají. Scouting, profil hráče, mentální nastavení. Přijde mi že se sem kupují hráči na základě nějakých random podkladů. ALA španěl. Ala prošel akademií, ala odehrál 3 slušné zápasy na EURU...
Celý špatně.
Treba si uvedomiť, že kariéra hráča je krátka, končí tak v 33-35 rokoch. Peniaze čo dostáva v Barcelone mu nikto inde nedá. Je rozdiel, či ti cinká na účet 10 miliónov, alebo 2 milióny. Môžeš sa na to sťažovať, môže s tebou súhlasiť 9 ľudí, môžete sa byť do hrude, že vy by ste odišli, ale keby ste boli na jeho mieste, minimálne 90% ľudí robí to isté. A nedeje sa to len vo futbale, ale aj v bežnom živote, kde tiež sa ľudia snažia betónovať v práci, aby ich nevyhodili.
Fakt je mi těchto pijavic líto, protože fotbalově se nechtějí posunout je jim to u prdele, že nehrají, že jsou bráni jako tragédi. Chápu mají to jako práci a když mají takový prachy zadara, tak proč ne, je jim to u prdele. Ale čistě fotbalově když to vezmu? Nechtít se nikam posunout, pravidelně hrát, zkusit být tahouny mužstva. Někde v menším klubě, uživat si fotbal a třeba se na tu vyší uroveň posunout zase. Tak místo toho radši dřepět na lavičce a myslet si že to asi zlomí. I když jim je jasný že na to prostě nemají.
Ale tady je problém i klubu. Ze se sem takový tahají. Scouting, profil hráče, mentální nastavení. Přijde mi že se sem kupují hráči na základě nějakých random podkladů. ALA španěl. Ala prošel akademií, ala odehrál 3 slušné zápasy na EURU...
Celý špatně.