Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-08-19 20:47:40
Posadit na tribunu a hotovo
2024-08-19 21:21:12
Mali by mu povedať,že v základe bol prvý a poslednýkrát....
2024-08-19 21:29:52
Pau victor hral o dost lepsie po tom, co prišiel. Ak by klub mal dost peňazí nechať si ho ako náhradníka, tak ok... Ale jeho odchod by mohol byť vykupenim pri registraciach.
2024-08-19 21:47:58
zámky mohou připravovat jakkolik atraktivní smlouvu...ale škoda že Ferran nechce balit kufry.. holt u moře je dobře.. Ale je zvláštní že je Ferran u všech trenérů tak oblíbeny i přes ne úplně dobré výkony v zápasech.
2024-08-19 22:29:36
Tak tohle mě nepřekvapuje. Když byl schopen říct, že Manchester City pod Guardiolou, za poslední roky jeden z nejlepších, ne-li nejlepší klub na světě, byl pro něj jen přestupní stanice. Tak ten se tu bude držet zuby nehty, i když Pau Victor, Raphinha a Yamal jsou daleko před ním a je na stejné úrovni společně s tragédem Fatim. Nyní je ideální čas na jeho prodej, vyhrál se Španělskem Euro a dalo by se na něm získat 30-35M.
2024-08-19 22:46:47
Povedať mu to natvrdo a zabuchnut za ním dvere
2024-08-19 23:42:35
Posadit na tribunu, trénink s béčkem, oddělit od áčka a hned by odešel. Všechny kluby se dokážou zbavit hráčů jen my ne...
2024-08-19 23:45:11
Hráč který od hattricku Betisu 15 zápasů v řadě nedá ani gol ani ačko jako utočník, křídlo. By měl na místě letět z kádru, a být první kdo se bude prodávat. A je mi jedno že na treninku maká a nebo je oblíbený v kabině. Chybí mu soudnost, v zápase je to čistá tragédie a nechytá se vůbec na to kolik je tu let. Ale na druhou stranu, Moře, kontrakt, hezké město. Jistota že pár minut dostane ,protože v utoku máme na křídlech NIC.
Fakt je mi těchto pijavic líto, protože fotbalově se nechtějí posunout je jim to u prdele, že nehrají, že jsou bráni jako tragédi. Chápu mají to jako práci a když mají takový prachy zadara, tak proč ne, je jim to u prdele. Ale čistě fotbalově když to vezmu? Nechtít se nikam posunout, pravidelně hrát, zkusit být tahouny mužstva. Někde v menším klubě, uživat si fotbal a třeba se na tu vyší uroveň posunout zase. Tak místo toho radši dřepět na lavičce a myslet si že to asi zlomí. I když jim je jasný že na to prostě nemají.
Ale tady je problém i klubu. Ze se sem takový tahají. Scouting, profil hráče, mentální nastavení. Přijde mi že se sem kupují hráči na základě nějakých random podkladů. ALA španěl. Ala prošel akademií, ala odehrál 3 slušné zápasy na EURU...
Celý špatně.