Preboha nie, radsej nikto ako Chiesa. Vzdy ked som ho videl hrat, tak som ho prakticky nevidel. 1v1 snad este neobisiel hraca. Totalne zbytocny hrac pre nas. Lepsi ako on je aj Ferran a to je pri jeho forme uz co povedat.
Paradoxne si myslím, že je to situácia, ktorá by mohla pomôcť všetkým stranám. Chiesu by som sa zastal...To, že si ho videl hrať zlé zápasy, pripisujem tomu, že je ako Pedri - nemá sa kedy dostať do formy. Ak je zdravý a má motiváciu, je podľa mňa kvalitný hráč. Prestup by pre neho mohol byť nový impulz, Juventus by sa ho zbavil a my by sme mali možno schopného hráča na ľavé krídlo. Ale naozaj je otázne to jeho zdravie... netreba tu ďalšieho hráča, čo bude viac v nemocnici ako na ihrisku a to je dôvod, prečo som proti tomu, aby prišiel.
Tak ale mňa nezaujímajú dôvody, prečo som ho nikdy nevidel odohrať dobrý zápas. Ak už ho porovnávaš s Pedrim, tak aj keď sa Pedri má kvôli častým zraneniam problém dostať do TOP formy, tak keď príde Pedri na ihrisko, tak tam vidíš črty toho prečo je v Barcelone aj keď nevyužíva plný potenciál. Taký Demebelé bol tiež u nás skledený, ale prejsť 1v1 nemal nikdy problém či hral 3 zápasy za sezónu, alebo 28. Chiesa v sebe nemá ten potenciál na to aby u nás zažiaril, vyhoreli u nás talentovanejší hráči.
Aj ja fandím už 22 rokov ale podľa mňa by im to ani tam nešlo...kúpili by nahnite a potom by sa to prilepilo na regál a nedalo by sa odstranit...v sklarstve by im to tiež asi neslo
Asi vec názoru. Inak peace.