Zaoamtaj si,ze od dna sa mozes odrazit len smerom nahor.Myslim si,ze vdaka problem smr opat prisli nato,ze mame najlepsiu akademiu na svete,zaco som vdacny.Mat prachy,tak tu nemas Gaciho,Fermina,Lamineho,Cubarsiho atd atd.
toto je cisto o peniazoch a Lengletovi sa viac oplati ostat v barcelone a plnu sumu mu vyplatit nemozme, lebo tymito hostovaniami, nebodaj predajom usetrime z tych penazi, ktore by mu boli inac vvyplatene
Casto sa tu obhajuju hraci s tym, ze ved podpisali zmluvu a ta sa ma dodrziavat aj ked je hrac ROKY len obycajnym parazitom v klube.
Ale nieje to vzdy uplne tak, lebo ked hrac podpise zmluvu dajme tomu ako velka nadej, z nie tak vysokym platom a v sezone sa mu dari a stane sa sucastou sirsieho, zakladnej zostavy, alebo klucovym hracom, tak im klub ponuka novu zmluvu so zvysenym platom aby ten plat odrazal ich novu poziciu v time
Ja mam pocit ze v blizkej buducnosti sa zacnu tieto veci prejavovat aj v zmluvach. Podla mna kluby zacnu davat do zmluv aj vykonostne klauzule nie len bonusy za vstrelene goly ale aj postihy za nedodrzanie vykonmosti napr 50% platu ak neodohra 50%zapasov. Utocnikom napr. postihy za nevstrelenie pozadovaneho poctu golov alebo tak.
Akoze neviem si predstavit seba v robote ze by som chodil len tak pozerat sa ako kolegovia pracuju a dostaval by som roky plat 😂 (viem v statnej sprave to takto funguje)
Viem, ze v man. city to tak maju. samozrejme neviem o pomeroch ci 50 na 50 ale viem, ze maju dost zasadnu cast mzdy ovplyvnenu vykonnostnymi bonusmi.
som vsetkymi desiatimi za to, aby sa to rozsirilo minimalne aspon do barcelony, ale agenti budu proti a zalezalo by na nasich manazeroch co dokazu vyjednat
Pokud má špatný hráč ROKY luxusní smlouvu, není parazit, ale dodržuje smlouvu.
Podotýkám, že nazývat hráče Barcelony parazitem chce kachní žaludek.
Spíš je na ránu ten, kdo tu smlouvu podepsal za Barcu.
BARCA NENI LAPORTA!!!
Araujo napríklad hral roky 4 roky so starou zmluvou, keď prišiel do Barcelony (nejak 750 tisíc ročne) a to bol po 2 rokoch v základe obrany. Tak isto Lopez má smiešnu zmluvu do 2027, kde že vraj 650 tisíc ročne. Tiež sa Barcelona môže tváriť, že čas na rokovanie o novej zmluve je okolo Vianoc 2026, nech ho prípadne v lete 2026 vedia streliť. Ono to tak funguje všade. To len Barcelona po roku mení zmluvu. V Madride (Real, či Athletico), City, Liverpool, Chelsea, Inter, AC, Juventus atď, podpíšeš zmluvu a nebavia sa. Máš zmluvu do nejakého dátumu, tak 1,5 roka predtým začneme riešiť, čo ďalej. Že si podpísal 5 ročný kontrakt ako pomerne neznámy hráč s platom 500 tisíc a po 2 sezónach si vyhral Zlatú loptu a ostávajú ti ešte 3 sezóny klub nemusí zaujímať. Tak isto, keď to je opačne (taký Bale napríklad). Je to riziko na oboch stranách.
Ale nieje to vzdy uplne tak, lebo ked hrac podpise zmluvu dajme tomu ako velka nadej, z nie tak vysokym platom a v sezone sa mu dari a stane sa sucastou sirsieho, zakladnej zostavy, alebo klucovym hracom, tak im klub ponuka novu zmluvu so zvysenym platom aby ten plat odrazal ich novu poziciu v time
Akoze neviem si predstavit seba v robote ze by som chodil len tak pozerat sa ako kolegovia pracuju a dostaval by som roky plat 😂 (viem v statnej sprave to takto funguje)
som vsetkymi desiatimi za to, aby sa to rozsirilo minimalne aspon do barcelony, ale agenti budu proti a zalezalo by na nasich manazeroch co dokazu vyjednat
Podotýkám, že nazývat hráče Barcelony parazitem chce kachní žaludek.
Spíš je na ránu ten, kdo tu smlouvu podepsal za Barcu.
BARCA NENI LAPORTA!!!