Bohvie ako to tam cele vôbec je. Keby nechcel tak sa vyjadri skôr a nečakajú na neho ako kura na zlaté zrno. Podľa mňa proste sme ho nedokázali presvedčiť aby sa ku nám pripojil tento rok a tak si zahrá s bratom európske súťaže ako snívali.
Samozřejmě, že nechce přijít. Protože vedení mu nedalo žádnou garanci, že ho dokáže zaregistrovat. A tohle si vedení interpretuje tak, že zájem tedy opadl na jeho straně.
Celé tieto prestupy, čo robí Barca v posledných rokoch mi pripadajú, že športové oddelenie netuší, čo chce vlastne hrať a tréneri, ktorý to tušia, dostanú úplne niečo iné, ako potrebujú a tak musia meniť prístup k hre a komplikovať si situáciu, čo vedie aj k tomu, že sa zbytočne uponáhľa rozvoj mladých hráčov a znechutený musia byť aj hráči mimo postov...
Jediný posty co se měli vyřešit PIVOT A TOP KRIDLO!. To Deco vyřešil tím že se budeme spoléhat na 17 mladíky, kterým ten tlak když něco poserou nejspíše může zabít i kariéru nemluvně o zranění co se s nimi mužou táhnout.
Aby následně koupil OLMA podle profilu ala Na Euru zahrál dobře, tak ho koupíme abychom zavřeli hubu aspon dočasně někomu. A díky tomuhle vyjebanému(pardon) přestupu.
Vyhodí jednoho ze zkušených hráčů, co nemarodí většinou, má obří zkušenosti, dokáže to potáhnout, Zahraje v záloze x postů. Jen protože nedělá bububu se smlouvou, jako Fati, Ferran,Lenglet apd. (Gundo) a aby bylo na registrování vůbec OLMA.
Reálně mně je z Deca a spol naprosto ale naprosto na blití.
Zaujímavé. Tak Deco dáva rozhovory fanúšikom a nie novinárom??? Tak toto tu ešte nebolo- To môže ísť rovno do nejakej krčmy a začať tam pri pive vykladať koho kúpime a koho predáme a za aké sumy. No super!!!
Aby následně koupil OLMA podle profilu ala Na Euru zahrál dobře, tak ho koupíme abychom zavřeli hubu aspon dočasně někomu. A díky tomuhle vyjebanému(pardon) přestupu.
Vyhodí jednoho ze zkušených hráčů, co nemarodí většinou, má obří zkušenosti, dokáže to potáhnout, Zahraje v záloze x postů. Jen protože nedělá bububu se smlouvou, jako Fati, Ferran,Lenglet apd. (Gundo) a aby bylo na registrování vůbec OLMA.
Reálně mně je z Deca a spol naprosto ale naprosto na blití.
Takže už len ľavé krídlo kúpime.
Dedo to dá.
Dedo=Deco