Tento potkan zebracky.. nechapem preco neodide co si o sebe mysli ja by som mu ten plat rozlozil na 20 rokov a nechal by som ho umyvat hajzle na stadione
Here we go Lenglet do Atlética na hostování, právě napsal Fabrizio, tak aspoň něco. Barca s ním prodlouží do 2027 a Atlético pokryje větší část jeho platu.
Spravil by som to natvrdo na styl Bayernu ci Chelsea toto leto...proste ked zostanes, nekopnes si u nas...preradit do Becka a nezaradit do zapasovej nominacie...na taketo pijavice to inac nejde...chapem, ze ma zmluvu, ale tiez tu zmluvu dostal preto lebo sa od neho cakali adekvatne vykony...nechapem naco sme to poleno vobec zaregistrovali do La Ligy...
hlavne by to mohlo odradit dalsich hracov v buducnosti aby sa silou mocou drzali v klube. jasne ale ze niektorym vyhovuje nic nerobit a zarábať miliony pri mori
Bale mal tiež lukratívnu ponuku ísť do Ázie ale radšej ostal v Reale kde nehrával pre údajné zranenie a dokonca počas zápasov Realu namiesto toho aby bol na tribúne alebo sa doma liečil bol videný ako hrá golf. Takže futbal mal u prdele, hlavne že mu pípali peniažky
Napísať o hentom ze hviezda Barcelony je trochu cez a tento na veľký klub v podstate nikdy ani nemal cize tak ale ma druhej strane sa nečudujem ze nechce k ničomu pristúpiť keď si odložil sľúbený plat ktorý mal dostať a nedostal
Klub si narobil dlhy, nech ich spláca a nekydá na hráčov.