Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Ferran je asi pre väčšinu prekvapenie. Aspoň teda pre mňa. Zároveň smám ale ciťák že nás prekvapí ešte viac a dá dnes gól😏
Ferran tam nemá co dělat. Jen letíme další díru v sestavě. Potřebujeme už Fermína a hlavně Olma, ale jelikož nejsou ještě papíry z přestupů Lengleta a Fayeho, tak bude registrovanej až asi v pondělí
Dobrá zostava, poďme si pre 3 body. VISÇA EĻ BARÇA!!! ❤️💙🙏🙏
3:0 dnes v suchem triku
Já se těším, až se přidá Fermin. U Ferrana uvidíme, co z něho Flick dostane, přicházel jako hvězda k nám...
Pri pohľade na tú lavičku sa mi chce plakať…veď tak slabá Barca nebola už ani nepamatam
Dúfam sa raphina zahrá dobre na CAM a ferran na LW .... Oboch ich potrebujeme
No mne sa náš futbal pod Flickom páči oveľa viac ako pod Xavim.
V com je lepsi Nico ako Raphinha,ked sa ho tu chce kazdy zbavit?Podla mna kvalitnejsi futbalista ako Nico.Pod flickom bude Raphinha delo.
Skoda ze Lewa zasebcil keby nahral ferranovi tak je 2:0
No balde dnes horý ako fakľa
Hra je ok podla mna, este tam dat fermina od druhého polčasu
Ferran dnes hrá ako znovuzrodeny. 😂
Zacíname mat obraz hry Flickovej Barcelony....hráči Barcelony su badatelne lepsí ako pred rokom...
Akoze sory ale ten Balde absolutne nevie centrovať hovorím to ru kazdy zapas to uz je smutne ako kazdy jeden center nepresny
To uz nieje mozne co nám dnes nepadlo
Takto sa hrá. Toto je Barcelona. Žiadne pomalé posúvanie lopty ako pod Xavim.
Raphina jako 10 nehraje špatně ale nechci to zakřiknout
Ferran konečne out
Aký som len rád že ten nico neprišiel to dembele bol oproti nemu ešte kráľ produktivity
Nedať Herrerovi červenú za takéto chovanie je hanba.
Zaslúžená výhra, podľa každého hodnotiteľného kritéria. Pedri skvelý zápas. Dnes hrala Barca výborne. Konečne dobre pozerateľný futbal Barcelony! Dúfam, že Lewa si dnes zlízol všetku smolu za celú sezónu.
Jsem zvědav, jak by to dopadlo, kdyby byl v základu Fermín místo Ferrana...
A teraz vsetci ti co nadavaju si ptedstavte,ze by sme mali prachy.Mebol by Cubarsi,Bernal,Jamal,Fermin atd atd.Vsetko zle je na nieco dobre.Staci muzstvo doplnit o jedneho max dvoch hracov a vobec sa nemusime bat ziadneho muzstva.A nezreba zabudat na zranenych hracov.De Jong,Araujo,Gavi,Christensen.De Jong bude famoznx pod Flickom.Nato dam krk.Jz sa neviem dockat jeho navratu.