Dnes najlepší Pedri. Yamal, Lewa a Raphinha veľmi dobre, Škoda ,že kraje obrany a najmä Balde púšťali príliš veľa centrov. Ale konečne dobrý pressing až do konca.
Páči sa mi, že v tak mladom veku dokáže byť Cubarsi stabilný člen základu v obrane, no zároveň každý zápas u neho smrdí zbytočným faulom. Mal by na tom zapracovať, inak to bude ďalší Garcia, pri ktorom som v každom zápase očakával penaltu.
No podla mňa toto je chyba celkovo vedenia , pretože ak si pamätáte pique tiež mal nejaké maniere a puyol ho vždy schladil. Proste mal by byť v teame aj nejaký vzor leader a u nás v obrane to je kto? Inigo?
minulu sezonu bol Cubarsi pilier obrany, jeden z najlepsich na svete, bez velkych chyb, a s uzasnou rozohravkou. porovnavat ho s Garciom, ktory za cias ked nastupoval za barcu (snad sa mu v buducnosti bude darit lepsie) spravil dva goly na zapas je uplny nonsens.
ps. ak myslis tu nafilmovanu arbeolovu penaltu, tak ta nemala byt
Také herne jak ten sklz a viac mal takých aj minulý zapas kde som trpol(niečo ako pri araujovi) pri niektorých momentoch . Pique mal tiež svoje "vykecavacky" a tam ho puyol vždy stopol.
Btw pointa nebola v slove maniere :D
ja som velmi rad za cubarsiho ale ako Ardit spomina niektore riesenia ma az moc na hranici ako aj v prvom zapase tak aj teraz len v tom prvom mu to preslo v tomto zavinil 11ku .je mlady ma este kopec roboty a casu na sebe pracovat 👍
Presne tak, pri niektorých akciách to trochu preháňa, ako Gavi, našťastie sa neháda a je si vedomí pochybenia. A čo sa týka vzoru v šatni, je tam skúsený Inigo, ale aj Araujo.
Jj len araujo je dosť zraneny a araujo sám by potreboval takého puyola na krátenie emócií:D
Ako aby sme sa chápali mam rad aj gaviho, cubarsiho aj arauja ale to neznamená ze nemajú nejaké chybičky:)
Ale ja nekritizujem cubarsiho , ale to ze napr pri hráčovi ako bol puyol by bol už o lvl vyššie , tým nehovorím ze sa tam v budúcnosti nedostane :D
Snáď nekto moju pointu pochopil
A to si treba predstavit este zapas po navrate Arauja,Gaviho,Christensena,De Jonga.Flick z nich urobi masiny.Tato sezona bude “sexi”.Citim to v kostiach.
ps. ak myslis tu nafilmovanu arbeolovu penaltu, tak ta nemala byt
Btw pointa nebola v slove maniere :D
Ako aby sme sa chápali mam rad aj gaviho, cubarsiho aj arauja ale to neznamená ze nemajú nejaké chybičky:)
Snáď nekto moju pointu pochopil