Po 2 zápasech těžko dělat závěry ale zatím z toho mám dobrý pocit. Jsme schopný hrát do konce aktivně. Celková kontrola zápasů zatím mnohem lepší. Těším se jak to bude vypadat až se nám vrátí zranění hráči.
Krásny okuIahodiaci futbaI, aIe treba uznat, ze tomu dopomohIo aj BiIbao tým, že nezaparkovaIi autobus ako väčšina esp teamov, aIe obaja sme hraIi aktívne.
Raphinha hraI úžasne, dokonca treba uznať, že aj FIick vie stáIe nájsť Iewove siIné stránky a upIatniť ich, včera keby odišieI s 3 góImi, nikto nemože nič povedať. A mne sa v prvom poIčase páčiI aj Ferran, dobre prihrávky, skúšaI aj 1na1, čo mu vyšIo a ceIkovo veImi nadpriemerný výkon z jeho strany, tak sa má bojovať o miesto v zostave. A samozrejme záIoha boIa neskutočná.
Ferrán dokázal svojím výkonom, že je slabým článkom v týme Barci. Naopak potešil ma Lewa, ktorý bol aktívny. Jeho bilancia 2x konštrukcia brány súpera, 1 gól a jedna strela z voleja, ktorú mu vychytal súperov brankár. Takéto čísla za Xaviho u Lewu neboli! Znak asi dobrého vplyvu Flicka. S ostatným hodnotením Sama súhlasím. Pre Flicka je to dúfam začiatok lepšej Barcelony.
Samozrejme Ferran neexceIovaI, aIe oproti jeho minuIým výkonom na Iavom krídIe, tak boIo tam vidieť progress, v úvode zápasu obišieI 2 hráčov a dokázaI aj zakončiť, taktiež narážačkami dvakrát vysunuI Raphinhu tuším a ceIkom aj vzadu vypomáhaI. A samozrejme Iewa mohoI vyťažiť viac, aIe pod Xavim maI probIém sa dostávať do šancí, teraz ich maI dosť, chýbaIo mu aj trochu štastia.
Nerobme z Ferrana druhého Roberta(je jedno ako zahrá, vždy sa na neho nadávalo),včera zahral dobre a makal aj v zadu. Keď zahrá zle,ako prvý zápas, tak to treba povedať, ale včera podal dobrý výkon....tak ho netreba zasa hejtovat
Nehľadám zle , ved ja som veľmi rad ze dal gol a stal tam kde stál aj keď ta pedriho prihrávka nešla na nikoho lebo tam 9 chýbala. Ale vážne som rad , ze dal gol a získal tým 3 body pre team .
Ardit, písaI som, že maI probIém sa do nich dostávať, zväčša to boIi vysoké centre pomedzi dvoch stopérov, kde Iewa nemaI, čo urobiť, nehovorím, že sa nedostaI do tutoviek, aIe za mňa ich boIo menej, samozrejme je Ien začiatok sezóny a je priskoro to hodnotiť, uvidí sa v poIovici, respektíve na konci.
Podla mňa sa nedostával lebo zle stal, zle spracovaval loptu , odskakovala mu a ja nechápem a deje sa to aj u flicka on dosť často sa dava na pozíciu ako keby falošnej 9 a podla mňa on je to kladivo v 16ke
Aj ten gol co dal , pedriho prihrávka by ho nenasla proste keby tam není ta tec od brankara
Ale bodaj by dal 40 gólov a vystrielal nám titul
Ale je jeden z tých co práve svojimi výkonmi potopil xaviho a v tomto zapase takmer aj flicka
Včera to bola iná hra Barcelony. Boli tam prvky, ktoré za Xaviho nám všetkým chýbali. Verím, že po viacerých zápasoch sa hra ešte viac zlepší. Fyzicky sú hráči super na celý zápas, zrýchlená kombinačná hra, dôsledný pressing a hlavne zlepšené sebavedomie hráčov. Je vidno, že nielen hráči nezaháľali ale i tréner Flick dokázal presvedčiť hráčov o potrebe zmeny prístupu ku hre. Zatiaľ super.😉
Fyzicky zmenil hracoc flick za 2 týždne aj s cestou ? Za xaviho sme nevyhravali zápasí aj v posledných minútach? Lebo ak áno to znemane že aj tam sme hrali do konca
Lamine tiež minulý rok nebol taký jak teraz ,ešte len sa otukaval
Lewa tak isto 4 sance 1 gol
Som rad za výhru, som rad za to ako hrajú ale xaviho prehry a remizi boli väčšinou po individuálnych chybách tak teraz nerobme že hráme jak bohovia
Do el clasica kde nás rozhodca odpálil sme nehrali vôbec zlý futbal :P potom z toho tlaku bolo viac a viac indi chyb čiže závery by som si nechal po sezóne (vieme ze v druhej polovici sa ukáže aký sme silný) a nie po 2 zápasoch
Zásadní prvek ve hře narozdíl od Xaviho je rychlý přechod do útoku, pohyb v útoku, žádné nekonečné přihrávky na půlce..za těch pár týdnů mi to zatím stačí na to, abych se těšil kam se naše hra posune třeba za půl roku..
Kubinho, Flick se mi zatím velmi líbí a doufám, že progres bude ještě víc časem vidět a opravdu mu věřím, ale dívejte se na Xaviho objektivně za celou tu dobu co tu byl. Loňský rok se to posralo spoustou zranění a individuálních chyb, které ten tým psychicky hodně srážely dolů a pak hrál pod svoje možnosti, ale když ten tým za Xaviho šlapal,tak i ten rychlý přechod do útoku tam byl taky, hodně taky záleží na soupeři, jestli zaparkuje autobus nebo ne apod. Ale mrzí mě, že na tu Xaviho dobrou práci se zapomene kvůli věcem nad kterými neměl až takovou kontrolu. Za celou tu dobu co tu Xavi byl ten tým udělal progres a položil dobrý základ pro budoucí úspěch. Doufám, že Flick na to naváže a posune ten tým ještě dál
Iba som trochu pozrel a hneď vidím" zápasí " to je jasný autocorect to musíš uznať:D ďalej som už nešiel a mozno tam je aj niečo iné, nehovorím ze som neomylny
A ani sa mi moc nechce čiarky dávať ,myslím ze je dôležitá hlavne pointa
Lavička je žalostná. Okrem Fermína a možno Cassada nie je koho rotovať. OK, ešte Olmo snáď bude zaregistrovaný do utorka ked hráme ďalší zápas. Ideme hrať sezónu s 2 stopérmi? Lebo Araujo ani Christensen nevieme kedy sa vrátia. To isté FdJ, Gavi. Dúfam, že august zvládneme s plným počtom bodov.
Raphinha hraI úžasne, dokonca treba uznať, že aj FIick vie stáIe nájsť Iewove siIné stránky a upIatniť ich, včera keby odišieI s 3 góImi, nikto nemože nič povedať. A mne sa v prvom poIčase páčiI aj Ferran, dobre prihrávky, skúšaI aj 1na1, čo mu vyšIo a ceIkovo veImi nadpriemerný výkon z jeho strany, tak sa má bojovať o miesto v zostave. A samozrejme záIoha boIa neskutočná.
Aj ten gol co dal , pedriho prihrávka by ho nenasla proste keby tam není ta tec od brankara
Ale bodaj by dal 40 gólov a vystrielal nám titul
Ale je jeden z tých co práve svojimi výkonmi potopil xaviho a v tomto zapase takmer aj flicka
Lamine tiež minulý rok nebol taký jak teraz ,ešte len sa otukaval
Lewa tak isto 4 sance 1 gol
Som rad za výhru, som rad za to ako hrajú ale xaviho prehry a remizi boli väčšinou po individuálnych chybách tak teraz nerobme že hráme jak bohovia
Do el clasica kde nás rozhodca odpálil sme nehrali vôbec zlý futbal :P potom z toho tlaku bolo viac a viac indi chyb čiže závery by som si nechal po sezóne (vieme ze v druhej polovici sa ukáže aký sme silný) a nie po 2 zápasoch
A ani sa mi moc nechce čiarky dávať ,myslím ze je dôležitá hlavne pointa