O rok mu konci zmluva, nech sa da do formy za ten cas u Saudov a moze prist zadarmo. Situacia s platovym stropom uz bude hadam lepsia a moze na rok dva prist pomoct. Aj pre neho bude lepsie hrat este v europe pred poslednymi MS v jeho kariere.
@adindvatri A prečo ťa zaujíma jeho súkromný život? Podstatné je to čo odohrá na ihrisku nie? Pique, Puig mali tiež radi nočný život a čo teraz? Nech si chalan užíva život pokiaľ sa dá...
TOKYO presne napísané nech si užívajú svoje milióny aj my každý jeden by sme to robili možno ešte viac ale na tréning a zápasy by mali prísť z triezvou hlavou a odohrať čo sa od nich očakáva
Netuším prečo majú ľudia neustále potrebu prirovnávať Neymara k Dembélemu.
Neymar na rozdiel od vyššie spomínaného aspoň niečo v Barcelone dokázal a pomohol vyhrať množstvo titulov. Ďalej dostala za neho Barcelona najvyššiu sumu v histórii futbalu, to že
to Barcelona nesprávne investovala už je problém Barcelony.
Neymara zlákali peniaze a čiastočne bol ovplyvnený jeho otcom, ale nie je prvý ani posledný.
Neymara mali v Barcelone radi, veď jeho najlepší kamaráti boli Messi a Suarez.
Ja sa na Neymara nehnevám, v Barcelone dokázal toho veľa.
Ja sa na neho nehnevám tiež len by som ho už v barce vidieť nechcel. Nikdy som nepovedal že hral zle... len to že ušiel za peniazmi keď ho barca potrebovala a mal nahradiť messiho. A to že tu mal kamarátov messiho a suaréza ešte viac ukazuje že nemá chrbtovú kosť a šiel len za prachy... a odvtedy to ide s ním aj s barcou dole vodou.
Prečo? Každý videI, že boI v Messiho tieni, chceI skúsiť novú výzvu, čo je u športovcov ceIkom bežné. Keby vyhraI Im s Parížom, tak by sa výraznejšie pribIižiI k zIateI Iopte. On naozaj nemože za to, že po jeho odchode to s nami šIo doIe vodou... :D
Však sme dostaIi obrovskú sumu, s ktorou sme naIožiIi katastroficky, naša chyba, určite nie jeho.
TOKYO ohledně Neymara - souhlas! Navíc z hlediska sportovního bude 2x lepší fotbalista než Lewa+Raphinha+Ferran+kdokoli dohromady, i ve 40 letech. Z každého jeho dotyku s míčem je to vidět na kilometry daleko.
Jen ať s ním nedomluví příliš vysoký plat a není co řešit.
No messi pokial viem preč ísť nechcel. Laporta ho nevedel zaregistrovať... Áno z futbalového hlasiska je neymar výborný ale preboha nemôžete chciet hráča ktorý je 80% sezony zranený....
Neymar vtedy keď bol u nás a dnes už zďaleka nie je item istý Neymar. Takže osobne by som ho bral ak tak len ako alternatívu na lavičku s rozumným platom nie nejakým prestreleným.
toto je evidentna hlupost. ako sa moze Neymar ponukat, ked je pod zmluvou? arabi za neho zaplatili sto milionov ci kolko, hracovi zaplatili podla mna este viac, platia mu plat a teraz ho pustia do barcelony? pravidelne letne rozpravky na pokracovanie pre hlupakov
Neymar na rozdiel od vyššie spomínaného aspoň niečo v Barcelone dokázal a pomohol vyhrať množstvo titulov. Ďalej dostala za neho Barcelona najvyššiu sumu v histórii futbalu, to že
to Barcelona nesprávne investovala už je problém Barcelony.
Neymara zlákali peniaze a čiastočne bol ovplyvnený jeho otcom, ale nie je prvý ani posledný.
Neymara mali v Barcelone radi, veď jeho najlepší kamaráti boli Messi a Suarez.
Ja sa na Neymara nehnevám, v Barcelone dokázal toho veľa.
Však sme dostaIi obrovskú sumu, s ktorou sme naIožiIi katastroficky, naša chyba, určite nie jeho.
Jen ať s ním nedomluví příliš vysoký plat a není co řešit.