Teď tady byl článek na to. Plat má kolem 10/12m plus musí zahrnout přestupovou částku, která je rozložená na roky jeho smlouvy a dohromady, což je 5 nebo 6(nevím proč zase tak dlouha, možná právě proto aby se rozložila ta suma na co nejmenší peníze, jinak nechápu, ale celkově v naší situaci úplná blbost tento přestup)
nebude to aj tym ze real neni v takych srackach ako my a preto si podpise kohokolvek, to nema nic s fair play la ligy ale s tym ako sa to tu jebalo za poslednych 8 rokov ci kolko
Real si podpise lebo dlhodobo viac zaraba ako mina,ak si si nevsimol ATM minulo tento prestupak cez 200mil tak asi nie len Real. To ze Barca ma druhe kretenske vedenie,ktore mi pride jak politik na Slovensku (nabalit a zdrhnut kedze z hovna bič neupleties) a financie v Barce su kde su z dlhodobeho hladiska ,treba teda naslubovat a nabalit sa,uz v minulej sezone sa hovorilo o fiktivnych zmluvach Laportu.To uz neni ale chyba inych ,ale dlhodobeho hospodarenia a amaterizmu vo vedeni.
Jemu bolo vysvetlené, že sa podpíše nová sponzorska zmluva s budú môcť všetci hrať. Podľa mňa toto sa urobilo iba preto aby Olmo hral zajtra a získal sa čas na doladenie zmlúv
Podľa mňa sa dohodne nejaká zmluva a zaregistrujú všetci.