Nosferatu asi máš krátku pamäť. Pamätáš si na tu vymyslenú penaltu pre Madrid, kedy tam nechal niekto z našich nohu a váš hráč to využil a potkol sa na nej pričom mal milión minút času sa tomu stretu vyhnúť. A čuduj sa bola to penalta. Ako vravíš, doslova nabehol na nohu 🙂
tych penalt tam kludne mohlo bt aj viac, minimane Abudl Mumin si koleofval o dve , ked tam na Koundem visel pri zahravani kazdej standartky a minimlane dvakrat to nebolo ze hranicne, ale jasne...cekovo tento gadzo nema vobec pisakt la ligu a predviedol to nespocetne krat uz len v ansich zapasoch...
Utumno
0Utumno
pred pár sekundami
@Nosferatu: po A, obranca tam nestal nehybne ako stena, ale natiahol nohu a trafil Olma namiesto lopty. Čiže jedenástka. Po B, aby som tvojmu chabému sarkazmu odpovedal, obrancovia síce patria do pokutového územia, ale vy madridisti do tohto nášho nie. Tak si tieto kázne odpusť a hybaj späť na halamadrid😉
Včerajší rozhodca dobre videl priestupok obrancu, len úmyselne ho nechcel zapískať. Rozhodca podľa PF musí priestupky trestať, či sa mu chce, alebo nechce!
@Nosferatu: po A, obranca tam nestal nehybne ako stena, ale natiahol nohu a trafil Olma namiesto lopty. Čiže jedenástka. Po B, aby som tvojmu chabému sarkazmu odpovedal, obrancovia síce patria do pokutového územia, ale vy madridisti do tohto nášho nie. Tak si tieto kázne odpusť a hybaj späť na halamadrid😉
Ak si to pozrieš pozorne ešte raz, tak si možno všimneš, že mu predtým Olmo pristúpil pätu, aj mu vyzul kopačku... čiže sa mal pískať najprv faul Olma. Nič to nemení na slabom výkone rozhodcu, keďže nepostrehol ani ten faul a nechal zahrávať roh...
Právě i proto se ptám, protože komentátor taky první mluvil o faulu, ale když to byl roh, tak faul odpískán nebyl a ruka to prostě byla a řekl bych, že i dost chtěná, protože jasně pokrýval tělem míč a pak ho on sám rukou zahrál, to nebylo, že by mu ten balón někdo trefil do ruky, kterou se zapírá.
0Utumno
pred pár sekundami