Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Chcem verit, ze mudrlantom co uz pred zapasom odpisovali Olma, zapchal usta vykonom
Hlavný záver je už nikdy nepostavil ferrana torresa na úkor Olma a Fermina
Pro mě je po včerejšku hlavní závěr: Co s Lewou ????
Ja by som k zápasu povedal toľko: 1- slabý prvý polčas, 2- výborný druhý polčas, 3- veľký prínos Olma do hry Barce, 4- Kounde na pravej strane mimoriadne slabý výkon, 5- nepochopím ako takýto...penis, môže rozhodovať najvyššiu španielsku LL, keď obral Barcu o dve čisté penalty, prvá po zákroku na Olma, keď obranca evidentne fauloval Olma a pri opakovanom zábere bolo jasne vidieť, ako naschvál vysunul nohu proti Olmovi a druhá penalta jednoznačná ruka obrancu domácich v pokutovom území, keď oboma rukami poslal loptu za čiaru. Ak by to bol faul nášho hráča, tak by odpískal faul na domáceho obrancu, ale on nariadil rohový kop pre Barcu, čo značí, že nič nedovolené na obrancu zo strany hráča Barce nevidel. A nechápem, prečo ho VAR neupozornil ani na jednú z možných penált, keď gól Lewandowského bol anulovaný na základe upozornenia VAR-u a sám si šiel pozrieť záznam na obrazovke. Takýto rozhodca nemá čo rozhodovať LL. Kde sa na neho hrabe Manzano!!! Takýto ko...i ma vedia rozčúliť a myslím, že nie som sám!
Barca je pro všechny španělské rozhodčí,léčbou,zvěři
Nesouhlasím s tím Peňou. Ten frajer nedostal pořádnou šanci.
Po výkone Olma v zápase, by som veľmi vážne uvažoval o predaji Torresa. Ten aj v zápase s Valecanom bol absolútne nulový.