Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Určite bude platnejší než Ferran
Dobrý vtip. Z Fatiho už nič nebude. Ten chalan je neustále zranený a keď bol zdravý tak nič nehral iba sa motal po ihrisku s nulovou snahou pomôcť tímu. Čím skôr sa ho zbavíme tím lepšie pre klub.
Ja by som fatimu dal sancu , nema co stratit lebo kazdy ocakava to najhorsie a taktiez ked este niekto povie ze Ferran Torres je vyssie ako on v hierarchii tak je fetak on ie najnižšie mozne co sa da
Pokuď je Flick při smyslech tak do něho určitě nic neukládá. Ten má fyzičku tak na ženskej fotbal.
Fati si potrebuje v prvom rade dat hlavu do poriadku.A s tym ku pomoze Flick.Myslim,ze ak na tomto spolu zapracuju,tak aj tie zranenia sa mu vyhnu.
Mne sa ta slacha zapalila ked som dlho chodil vo vyslapanych teniskach. A v barce uz ju maju dvaja z toho mi vyplyva ze uz nemame ani na kopacky 🤣🤣🤣
A má flick na výber ? Veď iné LW nemá ...
Nemá LW. Očividně vidí že s Ferranem to prostě nejde. Raphinha je na té pozici poloviční a asi mu dokázal najít jiný flek. Fati je jedinou reálnou možností co má. Takže vidí že mu nic jiného nezbývá. Já v něj věřil. Každopádně jeho hlava + zranění to nejde dohromady. Nemá rychlost, nemá myšlenku 1v1 mu dělá problémy, nepomáhá, a vydrží sotva poločas. Na hostování to byla jedna na velká katastrofa. je mu 21 hezký, ale on už je dobitý jak pes. Ta smlouva a zranění a ta 10 a očekávání to byla smrt.
Lepší než Ferran aspoň