Jednoduché- 1.9 rezignace celého neschopného vedení. Nepřivedli nikoho a dokonce ani nepřivedpu když se zranil jediný defenzivní záložník. V zimě už reálně z tohoto důvodu nebude o čem. Flick musí být opravdu rád, že přišel do tohoto bordelu.......
Dobré že zmluva s Nike vstúpi do platnosti až v septembri ak vôbec nejaká bude,lebo ten finančný génius Laporta ,by stihol rozhajdakať aj tie prachy ktoré by mali prísť do klubu až o10 rokov .
Nezvyknem kritizovat, ale aktualne situacia nie je dobrym vysledkom nasho vedenia. Deco, netvrdim, ze je za vsetko zodpovedny, by mal odstupit. Alemany bol x-krat lepsi.
Alemany aj z nicoho uvaril prestupy ako Auba napriklad. Deco je zial slaby na nejake prestupy. Ako hracsky agent fajn. Ale dotiahnut hracov sem k nam, na to zrejme nema
Do Barcelony sa hráči nehrnú lebo nemajú istotu registrácie ako olmo je to stále dookola ale núti to Barcelonu hľadať v akadémii čo budú časom opisovať ako plánovaný krok je fakt že tam sú hráči ktorý stoja za to dať im šancu
Deco nesiaha Alemanymu v otázkach prestupov a predajov hráčov resp. hosťovania ani po členky. Už dávno mal dostať kopačku do zadku. Veď nič poriadne pre Barcu neurobil!!!
No na mě to dělá dojem, že Deco měl dost možná ještě svazanejsi ruce než měl Alemany. Ale celkově tento tah sázka na Deca se mi nelíbila, protože to vypadá, že my raději vezmeme protekční (kamarádský) prospekt na úkor kvality, no a pak to často takhle dopadá...
Vy tu zabudate napriklad na to ze pocas Alemanyho sa tu priviedol stary Lewa za velke peniaze pritom mal rok do konca zmluvy a my sme ho vdaka Aubovi vobec nepotrebovali a ta uzasna zmluva kde mu kazdym rokom rastie plat o 6 mega a teraz to coraz viac a viac zahlcuje platovy strop ani nehovorim.
Samozřejmě to vím. 😄 Já to nepsal ve smyslu, že bych chtěl objevit Ameriku, která už je objevena. Jen čistě pohled co mi vadilo u Deca, což je protekční způsob nástupu do funkce bez zkušeností, než následný výsledky, kdy nikdo nevidí pod pokličku a tak je to těžko srovnatelné/hodnotitelné max na základě dojmu a neúplných informací..
:D na papieri urcite jj, mozno to ma hracom pomoct psychologicky, aby ich kazdy podcenoval a oni hrali bez tlaku:D Verim tomu, ze ked nebudeme mat lazaret tak Flick s tymi hracmi nieco v 2.polovici sezony ukaze. Minimalne s nimi vie hrat pressing, aky potrebuje. Zatial hrame velmi pozeratelny futbal, ale 2 roky bez trofeje budu dost neblahe.
Jak nebude mít lazaret? Vždyť už ho má.
Araujo mimo do prosince
FDJ nikdo neví kdy se vrátí
Gavi se nechce uspěchat takže listopad
Bernal celá sezóna
Christensen asi 2 měsíce ale bez registrace atd.....
To že opravdu nepřivedou po zranění Bernala je na kriminál. To jako od začátku přestupáku se modlili aby se chytil 17 letý kluk?
Jj Ihsahn, preto pisem "v 2.polovici sezony". Co sa tyka Bernala neviem na co sa spoliehali, ale nemame peniaze, hracov vyvoj sleduju roky, predsezonu mal super, je typicky DM a v prvych 3 zapasoch ukazal minimalne pozadovanu uroven na Acko. Take zanenie sa predvidat neda a za 3 dni nahradu nezozenies ked navyse nemas peniaze. Laporta povedal, ze si klub toto leto bude moct dovolit transfer financne na urovni Nica a ten sa urobil tak neviem co sa vsetci vzrusujete:D uz ani mikimi sa tu neukazuje lebo rychlo pochopil ze Wirtz, Kimmich a dalsi nepridu:D
A navíc Laporta je naprotý d.bil a stejně bude na Flicka tlačit ať hraje o trofeje, nebo ho vylije. A přitom ne vidět že Flick je nejkvalitnější trenér od Pepa.
Moze nemoze, proste sme pustili Gunda, ktory by na DM mohol zahrat, aby sme priviedli Olma. Okolnosti sa furt menia a neviem ktore riesenie je horsie ci hrat iluzorny intenzivny pressing s Gundom alebo nemat DM lebo vsetci su out. Tiez si neviem predstavit hrat Barcu bez DM ale za posledne roky som si nevedel predstavit v nasom klubevela veci a furt sa latka posunula:D Jak hovori Flick sustredim sa na to co mozem zmenit, ne na to, co mozem len z dialky pozorovat a nijak neovplyvnim. Stale to moze byt horsie zranit sa este mozu Yamal, Pedri...:))
mne to uz pride az smiesne klub vo financnych sra.kach ale akonahle by bola moznost prilevu penazi hned chcu kupit hraca ja chapem ze barce chyba DM ci krajny obranca aj hrotak by sa zisiel nech lewa ma konkurenciu atd. ale nie je lepsie sa snazit klub najprv doviest do stabilizacii ako kazdy rok iba v tejto fin. neistote byt ? kludne ma opravte / poucte
Ja si myslim, ze problem je, ze sa musi vsetko robit sucasne - aj ozdravovat financie, aj posilnit kader / zachovavat konkurencieschopnost, aj dbat na marketing / aj stavat stadion / aj mat dobru poziciu pri vyjednavaniach so sponzormi / aj robit nutnu klubovu politiku dovnutra i smerom von atd atd. A kedze je to strasne komplexne tak zaroven aj komplikovane, ich priestor na manevrovanie strasne uzky a jedna vec ovplyvnuje druhu, lebo vsetko to stoji na vratkych nohach - sponzori, financie, zmluvy, marketing, hra timu atd. A navyse casto si tie nohy pod sebou rozviklaju sami nespravnymi rozhodnutiami. Ale napr. keby za cele leto nikoho nepriviedli (este po dost zlej sezone herne a vysledkovo) tak budu velmi nizke ocakavania do novej sezony, moze to vyvolat dost velky fanusikovsky odliv, zapasy bude pozerat menej divakov, znacka klubu oslabuje, menej penazi do klubu atd. Taze nezavidim im to, ale tak ako sa raz vyjadril Pique, ze pravy fanusik preferuje povedat pravdu a nie natierat medy okolo ust.
Jj urcite to bol jeden z faktorov, ktory dost zavazil. Ale kiezby nasa prestupova politika stala iba na zmluve s Nike a po jej uzavreti uz budeme v raji.
Mozno ani nepotrebujeme bombe, mozno mame tieto bomby u nas, len s nim treba pracovat. Tesme sa z viditelneho zlepsenia hry a mame gólov sance! Len toho Bernala je nesmierna skoda, lebo sa zdalo, ze sa diera zaplatala naozaj lepsie ako to, co nahradzovala...
Když to tak vezmu tak je pro mě i dost překvapení, že je tu stále Flick. Přeci jen on byl zvyklý mít v Bayernu top kvalitu kam se podívá a teď přijde sem, kde má koučovat dětskej sbor s lazaretem. Chtěl bych vědět čím ho přemluvili a jestli ho podrží až to bude třeba.
A?Ine muzstva nemaju problemy ci ako?Boha ty tucrobis paniku ako keby sme mali zostupit do druhej ligy.Ja som v pohode nastaveny tuto sezonu a to len vdaka Flickovi.Za mna to bude titul v Pd.Lepsiu zaloha v Pd nevidim v ziadnom muzstve(po marodke)
Araujo mimo do prosince
FDJ nikdo neví kdy se vrátí
Gavi se nechce uspěchat takže listopad
Bernal celá sezóna
Christensen asi 2 měsíce ale bez registrace atd.....
To že opravdu nepřivedou po zranění Bernala je na kriminál. To jako od začátku přestupáku se modlili aby se chytil 17 letý kluk?