Dúfam že nebude mať pravdu a zatiaľ sa mi paci mužstvo ako maká pod Flickom nie je to len prechádzanie sa a keď vyhravame čakanie na to co s nami vymysli super s tým ze branime hlboko pred bránou
Flick je naprosto parádní trenér. Reálně jsme ale tohle léto v kádru oslavili. Na některé pošty nemáme žádné náhrady a DM nemáme vůbec. V tom počtu zápasů, kterých bude letos ještě více je tohle obří problém.
U Realu je to spíš o tom kdy to dají dohromady. Ta šířka a hlavně kvalitu kádru je jasně nejlepší. Vlastně jako fanoušek, kterej začal Barce fandit někde okolo 2003 nepamatuji tak velký rozdíl. Leda že by Flick naordinoval jet na drogách :D
Liga je maraton a v tom ma nepochybne navrch real. Na papieri ma navrch aj Atletico. Ked ostaneme zdravi v 2. polke sezony mozeme potrapit real, s lazaretom suhlasim s Kroosom, ze skoncime 2-3.
Ale stále je to tak ze papier znesie veľa na papieri mužstvo môže vyzerať ale ak neťahá za jeden povraz a nehrá timovo, čítal som už aj článok ze v kabíne Realu niečo škrípe s príchodom Mbappeho ze sa ozvali Vini Jude a Rodrygo ale zas nemusí to byť pravda a z ďalšej strany Toniho vyjadrenia tiež niekedy sú poriadne uletené plus Realu tiež sa nevyhnú zranenia, liga je maratón ale práve v tom maratóne si myslím ze mame väčšiu šancu ako LM, LM je súťaž bez urážky Realu cez to ako im pomôžu rozhodcovia alebo odpalia druhý tím až po to ze okrem LM v lige hrajú slabo a dokážu to nejakým zázrakom vyhrať
Moze sa stat cokolvek, budu zranenia, predminuly rok sme strasne vela zapasov urvali o 1 gol, minuly rok to bol real, rozhoduju detaily a sezona je dlha. Ale ak by sme vyhrali ligu tak trochu by to aj znamenalo, ze Laporta s Decom nieco urobili spravne a real s atleticom nespravne, a to mi nejak nevychadza je to menej pravdepodobne:D
Bez zálohy? Valverde, Tchouameni, Camavinga, Bellingham, Modrič je akože čo? Chápem, že Kroos bol esencialny, ale kvalitativne su velmi vysoko a to aj v ostatnych formaciach.
+CebaIIos, do rotacie na poharove zapasy/proti Iahsim superom ideaIny hrac... A Juraj, ty si az priIis posadnuty zaIohou ReaIu :D. Preboha, vsak finaIku ti tam vie posIat skoro kazdy hrac, BeIIi, Modric, GuIer, Vini si zbehava do stredu a rozohrava to, CarvajaI atd atd...
VaIverde to vyborne rozbija zo stredu, cim uvoInuje priestor, +taha Ioptu dopredu vzdy a vzhIadom na jeho techniku a streIy musi byt vzdy dostupovany min 2. hracmi, cim sa uvoInuje priestor..
u nas ma jeden hrac vacsiu kreativitu ako ich zaloha dokopy. a takych hracov tam mame viac. kroos neskutocne chyba. uvidíme ako dlho to budeme zvladat kedze zranenia sa nam ocividne vyhybat neprestavaju.
Samo aj si hral futbal niekedy?Ja ano a poviem ti,ze bez fungujucej zalohy sa hrat neda.Akonahle mas spickovu zalohu,tak vynika aj utok,ale co je hlavne,tak aj obrana.Doteraz mal Real slabych superov a ake ma problemy.Uvidis,ze ked pride lepsi super,tak budu vytahovat loptu zo siete viac ako jeden krat za zapas.Toto co tam teraz stvaraju nemoze proste fungovat.A vie to aj Ancelloti,len hviezdy hrat musia stojj co stoj.S tym on moc nenarobi.Uz vidim ako posadi Viniho na lavicku,tak ten bude horsi ako male decko.
Mne sa nepáči, že tu z Tchoumeniho/VaIverdeho/Camavingu robíš totáInych neschopakov, pričom patria medzi top hráčov vo svojich pozíciach. A neviem, či si pozeraI zápasy ReaIu, v každom si vedia vytvoriť xy góIových šancí, Ien im to tam nepadá, takže v kreativite až tak zásadný probIém nie je. Včera CiIIesen neskutočne podržaI Ias paImas, taktiež keď Mbappe góIovo nezakončí dve šance z 5ky, tak probIém je asi niekde inde ako v kreativite a vytváraní šancí.
CeIkovo momentáIne Madrid trpí skor na to, že sa od väčšiny ich hráčov odrážajú Iopty ako od steny, prenesenia Iopt nefungujú, góIové šance nevedia premeniť.
AIe keď sa pozriem na ich záIohu, tak by schovaIa skoro každú záIohu na svete doprdeIe, na ofenzívnom poste tam majú BeIIiho, GuIera, čisto teoreticky aj CebaIIosa, ktorý keď hraI v ArsenaIe, tak hraI neskutočne.
S tvojou posIednou vetou absoIútne súhIasím.
Mimochodom ReaI zväčša podáva Iepšie výkony proti siInejším súperom, kedy súper nebetonuje svoju 16tku od úvodnej minúty, takže je otázne, či pre nich nie sú prijateInejší súperi ako BiIbao, Betis, VaIencia, my, Girona atd... A taktiež ti pripomeniem druhý poIčas proti AtaIante, kedy ich záIoha vyzeraIa viac ako fungujúca. :D
A verím, že budeš mať pravdu, a že ich záIoha sa nespamatá, a že útok nebude fungovať nadaIej, a že o pár mesiacov sa vrátim k tomuto postu a dám ti za pravdu, a áno futbaI som hrávaI, a preto ti hovorím, že je otázka času, kedy sa ich záIoha aj s útokom rozbehnú.
ide o to ze kroos udaval tempo hry, vedel kedy zrychlit, kedy upokojiť, vedel davat dlhe krizne pasy v spravnom case, pozicne bol kde mal. mozu byt ich hraci top na svojich poziciach, ale ani jeden tieto kroosove ulohy nezvladne zdaleka na takeh urovni.
A preco podla teba podavaju(opticky) lepsi vykon proti muzstvam ktore nie su zalezene vo vlastnej 16-tke?Ja to hovorim od chvile ako k vam prisiel Mbappe a ziadna nahrada za Modric/Kross,ze superom stsci branit a uspech je takmer isty.Vo finale LM to bolo krasne vidiet v prvom polcase.Akonahle mal real tvorit tak to bola parodia na futbal.Na protiutoky uz im to zrat bude malokto.
Nefandím ReaIu. Mne to tak príde, že ty sa riadiš Ien výsIedkom :D. Áno ReaI je známy svojou hrou na protiútoky, aIe vedia pritIačiť aj zaparkovaný autobus a to poriadne, opäť ti hovorím, že ReaI sa dostaI včera do x góIových šancí, kde chýbaIo kúsok štastia na góI, viac streIeckej pohody na kopačkách Mbappeho, nehovoriac o životnom zápase CiIIesena.. Keby ReaI včera dá 4 góIy, tak nikto nič nemože povedať :D... Okej uvidíme v poIovice sezóny, respektíve na konci.
Tieto dristy na real si nechájme po sezóne a nie po 3. Kolách
Vieme , že real začína na plno až po novom roku a treba mať pokoru
+ si treba uvedomiť rozhodcov:D
Čiže zostanme v kľude, aj my sme mali slabých súperov a nejak sme ich extrémne nerozbili
Nebudeme snáď ako fans realu a práve naopak budeme vklude pozerať na nás a real si všímať co najmenej
Suhlasim s Arditom. TX24, podobne debaty sa viedli najskor po odchode Ozila, Di Mariu, Ronalda, potom Sergia Ramosa, Casemira, Benzemu, Kroosa a Nacha...hraca ako Kroos sa neda nahradit, ale real obmiena kader postupne a preto to vzdy zvladne, nahradzuje ich najlepsimi hracmi ma svete. Real nema problem, to my mame problem, lebo kontinuita z jednej generacie do druhej takmer neprebehla a hracov ktori odisli nahradzujeme priemernymi alebo mladymi, co chce cas. Takze hej treba sa kukat na seba a realu dat pokoj lebo ich problemy by chcel mat kazdy tim ma svete. Ked im bude nejaky hrac chybat, dalsie leto si takeho kupia za sto milionov.
Klidek hosi.My sme priviedli najvacsiu posilu za poslednych x rokov a tou je Flick.Tato sezona bude kolotoc.Nemecka skola,ten neodpusti nikomi nic.Bud budes makat,alebo hrat nebudes.Ziadne zapasy za zasluhy.
Real a aj Atlético majú na papieri lepší káder, hlavne šírka je úplne inde ako u nás. Ale futbal sa našťastie nehrá na papieri, ale na ihrisku. Paradoxne Tony Realu chýba najviac. Sezóna je dlhá a bič plieska na konci.
Tu nejde o zbytočnosť, ale o Lukášov úmysel. On vedel, čo sa tu znovu rozpúta. Za seba poviem len toľko, že treba kašľať na Kroosov názor. Je zaujatý, a iba väčší idiot sa nechá vytočiť idiotom. Slová sú lacné. Uvidíme ako to naozaj bude.
kroos ma netrapi, nikdy som ho nemal moc rad, napríklad modrica mam ocela radsej aj ked ho nezboznujem, ale to ze im bude chybat ak za neho niekoho neprivedu bolo jasne od zaciatku. stale si ale myslim ze ancelotti to nejako spojazdni ako vzdy
U Realu je to spíš o tom kdy to dají dohromady. Ta šířka a hlavně kvalitu kádru je jasně nejlepší. Vlastně jako fanoušek, kterej začal Barce fandit někde okolo 2003 nepamatuji tak velký rozdíl. Leda že by Flick naordinoval jet na drogách :D
VaIverde to vyborne rozbija zo stredu, cim uvoInuje priestor, +taha Ioptu dopredu vzdy a vzhIadom na jeho techniku a streIy musi byt vzdy dostupovany min 2. hracmi, cim sa uvoInuje priestor..
CeIkovo momentáIne Madrid trpí skor na to, že sa od väčšiny ich hráčov odrážajú Iopty ako od steny, prenesenia Iopt nefungujú, góIové šance nevedia premeniť.
AIe keď sa pozriem na ich záIohu, tak by schovaIa skoro každú záIohu na svete doprdeIe, na ofenzívnom poste tam majú BeIIiho, GuIera, čisto teoreticky aj CebaIIosa, ktorý keď hraI v ArsenaIe, tak hraI neskutočne.
S tvojou posIednou vetou absoIútne súhIasím.
Mimochodom ReaI zväčša podáva Iepšie výkony proti siInejším súperom, kedy súper nebetonuje svoju 16tku od úvodnej minúty, takže je otázne, či pre nich nie sú prijateInejší súperi ako BiIbao, Betis, VaIencia, my, Girona atd... A taktiež ti pripomeniem druhý poIčas proti AtaIante, kedy ich záIoha vyzeraIa viac ako fungujúca. :D
A verím, že budeš mať pravdu, a že ich záIoha sa nespamatá, a že útok nebude fungovať nadaIej, a že o pár mesiacov sa vrátim k tomuto postu a dám ti za pravdu, a áno futbaI som hrávaI, a preto ti hovorím, že je otázka času, kedy sa ich záIoha aj s útokom rozbehnú.
Vieme , že real začína na plno až po novom roku a treba mať pokoru
+ si treba uvedomiť rozhodcov:D
Čiže zostanme v kľude, aj my sme mali slabých súperov a nejak sme ich extrémne nerozbili
Nebudeme snáď ako fans realu a práve naopak budeme vklude pozerať na nás a real si všímať co najmenej
Ale sak bodaj by ste mali pravdu
Hodnota kádra Barcelony 875 miliónov, Girona 197,5 milióna, Atletico 534,5 milióna.