la masia posledných par rokov ide. bolo hluche obdobie ale teraz odtial vytahujeme jedneho za druhym. neviem aky je prim, ale uz len ze o ňom mozme uvazovat o niecom svedci. kedysi som o nom čítal dobre veci takze mozno sa chyti. casado sa mi pacil na mestalle, neviem preco odvtedy nehral.
Čo meleš za sprostosti, prosím Ťa!? Slávna La Masia vyprodukovala jedného dňa generáciu hviezd. Tá padla do lona Guardiolovi. Messi, Fabregas, Puyol, Alba, Iniesta, Xavi, Pique, Bojan, Busquets. Odvtedy sa nič podobne neudialo, ani sa najbližších stomrokvo neudeje. Teraz porovnaj túto partiu s tými, čo si napísal Ty. Kto sú tí, čo si ich vymenoval? Ti hrablo? Čo majú za sebou? Akú históriu? Akého jedného za druhým vyťahujeme? Dokonca ani ten mnou spomínaný Gavi je ešte nikto? Aká hviezda je Fati? Kde sú všetci? La Masia je mýtus. Raz to vyšlo. Raz. Barcelona je konečná stanica, nie nástupná. Od čias zostavy, ktorú ja spomínam, to nevyšlo nikomu. A to je 15 rokov.
mozno za toto dostanem dalsi z mnohych banov ale ty si pravdepodobne najvacsi idiot v historii forcy. Teusko skus prist na to preco. dovtedy sa neozyvaj, nebude ma to zaujímať.
Suhlasim s Tebou, ten Bernal mrzí ako hrom...nedá sa to zmenit, lebo fakt dobre vyzeral na placi. Co sa tyka muskulatury....Busquets bol iny kostitras..toho by si zlomil ako zeleny prútik...
No nevím. Právě přípravu začal v hierarchii před Bernalem a teď už s ním Flick nepočítal. Zrovna on žádná velká kvalita není. Laporta musí bejt strašnej tragéd, že nedokáže dohnat ani jednu náhradu a chce hrát celou sezónu bez potohdle postu.
Je mi strašne ľúto Marca Bernala. Hral naozaj dobre a pekne sa mu začala rozvíjať futbalová kariéra a zrazu príde takéto ťažké zranenie, ktoré ho vyradí z hry do konca sezóny. Len aby to nebol koniec aj jeho kariéry. Dúfam že nie a budem mu držať všetky prsty aby sa vyliečil a vrátil sa do zostavy.
Fati balde pedri gavi ....