Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
kluc Premium
2024-08-31 15:09:02
Z akého uhla pohľadu sa na to pozrieme, chcelo to ľavého kridelnika ale s prihliadnutím na ozdravenie financií je to na dvojku. Keď sa postupne začnú vracať hráči zo zranení tak myslim ze mame šancu na nejakú trofej
Marian Premium
2024-08-31 15:17:16
Najlepšie je, že sme vďaka FFP nerozhajdákali peniaze za pochybné prestupy a bude priestor pre kvalitu z la masie.
2024-08-31 15:37:38
Do Acka prisli Olmo, Eric Garcia, (Bernal), Casado, Pablo Torre. Odisli Gundogan, Felix, Cancelo, Faye, Guiu, Vitor Roque, Roberto, Romeu, Alarcon, Alex Valle... Za mna 3-. Ak by sa podarilo dobre lave kridlo a Bernal sa nezranil tak 2+. It is what it is.
2024-08-31 16:25:49
ak zoberieme vsetko do úvahy dal by som 1. neprisiel nikto zbytocny, neodisiel nikto klucovy. skoda ze sa nepodarilo predat fatiho ale odislo vela zbytočných hracov. skoda cancela ale nedalo sa.
2024-09-02 09:30:34
Zdravim ja som za priemer čiže také 3+ nebolo to zle nákupy aj dobre možno už aj konečne bude dohoda s Nike a budeme šťastnejší kvôli financiám môžme byť radi že vôbec olma máme ktorý vie zahrať podstate všade v útoku áno všetci sme mali predstavu ako podpíšeme jedného z najlepších krídelníkov sveta niva ale buďme realisti máme čo máme a môj názor je že akadémiu máme veľmi kvalitnu treba im dávať šancu sa ukázať mrzí ma bernský ale sú aj iný skvelý hráči a asi iný klub sa nemôže pochváliť s takou kvalitou z akadémie malý by sme s toho ťažiť ak budeme pokračovať v týchto výkonoch v podstate vyhráme ligu s akadémiou plus pár hráčov čo prišli minule sezóny kounde lewa rapinha Marca v bráne ak to tak bude môžme s radosťou povedať že hviezdny Madrid porazíme z akadémiou uvidíme na konci sezóny ďakujem za popripadnu odpoveď a názor iného fanúšika visca el Barca y visca catalunya