Dneska paradny vykon. Od cias messi suarez neymar asi prvykrat taky dominantny vykon.Flick zatial vari neskutocne. Po velmi dlhom case vidiet ako je cely kader nastaveny nato ze busi celych 90minut a aj za stavu 5:0 ci 6:0 sme stale hrali na 100%. pri takejto hre sa potom ovela lahsie rotuje a dava priestor hracom z lavicky co som mal pocit ze sme posledne tri roky ani raz nemohli praktikovat.
To radim ako super vyhru proti realu ale realne keby tam dal real gol v 80. minute tak stale to mohlo skoncit vselijak. A hlavne bolo to finale ale co sa tyka silneho supera tak ano tam bol nas asi najlepsi vykon za posledne obdobie. Ja som to ale pisal vzhladom na bezne zapasy v la lige.
Veľmi fandím Barcelone, ale nemám rád ,keď si fanúšikovia idú uletiet
Je začiatok sezóny a nemali sme najťažších súperov
Súperi neboli najsilnejší
A veľmi dôležitý moment bol gol 2 : 0 , kde podľa mňa iný brankár by tu lewovu strelu presne na brankára chytil
Bodaj by to takto šlo ďalej , ale tie reči okolo toho sa mi nepáčia.
Treba byť nohami na zemi a oslavovať až na konci sezóny
Samozrejme myslím to v dobrom
Paci sa mi veľmi raphinha keď hra z LW
Yamal za ten rok pod xavim dosť dozrel aj keď ma stále len 17
Dnes si uleteli hráči (dúfam že nie len dnes), tak si môžeme uletiet aj my, hlavne keď sme po takom dlhom čase videli taký krasny výkon a nezáleží na tom o akého súpera išlo. A áno sezóna je len na začiatku ale aj dáva mi to lepšiu nádej ako na začiatku predošlej sezóny
Real sa s nimi trapil az do nejakej 87. minuty takze sami sme si to vyhrali a nevyhral nam to nas super. Slabi superi na rozjazd by som nepovedal. Valencia vonku, Bilbao doma a rayo vonku kde sme nevyhrali 4 roky nevyzera ako los zo sna aj ked valladolid bol z tych najslabsich superov
Pochvala určite
Bodaj by to tak bolo dlhú dobu , ale pred el clasicom sme boli tiež optimisti aj minulý rok a potom nás doma odpálil rozhodca
Proste chcem byť pokorný a tešiť sa až z titulov
Mame tu dosť madritskych trollov tak im nenahravajme zbytočne
Vieme ako to s realom , vieme ako to je s rozhodcami , tak budme v kľude . Samozrejme tešiť sa treba.
Je začiatok sezóny a nemali sme najťažších súperov
Súperi neboli najsilnejší
A veľmi dôležitý moment bol gol 2 : 0 , kde podľa mňa iný brankár by tu lewovu strelu presne na brankára chytil
Bodaj by to takto šlo ďalej , ale tie reči okolo toho sa mi nepáčia.
Treba byť nohami na zemi a oslavovať až na konci sezóny
Samozrejme myslím to v dobrom
Paci sa mi veľmi raphinha keď hra z LW
Yamal za ten rok pod xavim dosť dozrel aj keď ma stále len 17
Som rad ze už tu nie sú Félix a cancelo
Bodaj by sme všetko vyhrali !
Bodaj by to tak bolo dlhú dobu , ale pred el clasicom sme boli tiež optimisti aj minulý rok a potom nás doma odpálil rozhodca
Proste chcem byť pokorný a tešiť sa až z titulov
Mame tu dosť madritskych trollov tak im nenahravajme zbytočne
Vieme ako to s realom , vieme ako to je s rozhodcami , tak budme v kľude . Samozrejme tešiť sa treba.