Ale tak prosím menej pesimizmu, aj keď sa to deje pravidelne možno hráči pochopia ze to netreba preháňať pri repre keď aj tak ta repre nič neznamená, pravdu povediac repre futbal je úplne odveci pokiaľ sa nehrá nejaký poriadny turnaj
Za mě super, že se v takovém zápase vyzkoušelo víc hráčů z lavičky. Casado hrál na jistotu, Ferran za těch pár minut na hrotu taky nebyl vůbec marný. Šanci dostal i S. Dominguez a P. Torre, paráda. Jinak naprosto souhlasím s článkem, že to byl po dlouhé době zápas, který jsem tak hltal celých 90 minut. Hráči hrají strašně nabuzeně a kéž by jim to tak vydrželo po celou sezónu. Teď hlavně repre pauzu přečkat bez zranění.
Po dnešním zápase mám spoustu myšlenek ........ Ale nejvíc z nich vystupují asi dvě .
LAMINE YAMAL - ten kluk se mi snad zdá ! To jak nás vloni táhnul bylo neskutečný, ale jak od léta zase vyrostl je scifi ! Často se přirovnává k Messimu, ale mě spíš přijde podobný víc na Ronaldinha ! To co ten kluk umí, jak spolupracuje s týmem a ta akce na 5:0 kdy prošel přes celé hřiště a předložil Raphinhovi ...... Nechápu ! V 17 ti letech tvl !
HANSI FLICK - já vím že Xavi byl legenda a a fakt jsem ho měl jako hráče strašně rád.... a přál jsem si aby přišel jako trenér. A věřím, že jednou se do Barcy vrátí a bude i dobrej trenér ... možná .... Ale HANSI - neskutečný co dokázal za necelé dva měsíce !
-ATMOSFÉRA V TÝMU
-ORGANIZACE HRY
-VÝKONY HRÁČŮ
Vím, že jsou odehraný jen 4 kola, ale tohle jsou neoddiskutovatelný změny ,bijící do očí ! Vím, že přijdou i těžký zápasy kde so to teprve uvidí, ale Hansi je podle mě na úplně jiný úrovni než XAVI.
To jek dokázal pozvednout hráče na čele s Raphinhou, Koundem, jak zapracoval do týmu Olma, Baldeho, Cassada, Bernala, jak hraje Cubarsi ..... a kolik hráčů máme přitom na marodce. Tři klobouky dolů Hansi !
Jasne že budú aj ťažšie zápasy,ale ked budeme hrať dopredu,ako túto sezonu sme začali,konečne dobrý futbal,tak máme vyhraté,aj ked prehráme neaký zápas,,je to sport,a treba sa baviť pri tom
Veru výsledok mohol byť aj dvojciferný. Veď len tri nastrelené tyče plus množstvo nepremenených šancí na začiatku druhého polčasu a mohol sa zrodiť rekordný výsledok LL. Ale verím, že ďalšie góly si ponechali hráči proti Girone o dva týždne. To bude prvá naozaj veľká previerka. Tým ale nechcem podceňovať mužstva z prvých štyroch kôl LL.
LAMINE YAMAL - ten kluk se mi snad zdá ! To jak nás vloni táhnul bylo neskutečný, ale jak od léta zase vyrostl je scifi ! Často se přirovnává k Messimu, ale mě spíš přijde podobný víc na Ronaldinha ! To co ten kluk umí, jak spolupracuje s týmem a ta akce na 5:0 kdy prošel přes celé hřiště a předložil Raphinhovi ...... Nechápu ! V 17 ti letech tvl !
HANSI FLICK - já vím že Xavi byl legenda a a fakt jsem ho měl jako hráče strašně rád.... a přál jsem si aby přišel jako trenér. A věřím, že jednou se do Barcy vrátí a bude i dobrej trenér ... možná .... Ale HANSI - neskutečný co dokázal za necelé dva měsíce !
-ATMOSFÉRA V TÝMU
-ORGANIZACE HRY
-VÝKONY HRÁČŮ
Vím, že jsou odehraný jen 4 kola, ale tohle jsou neoddiskutovatelný změny ,bijící do očí ! Vím, že přijdou i těžký zápasy kde so to teprve uvidí, ale Hansi je podle mě na úplně jiný úrovni než XAVI.
To jek dokázal pozvednout hráče na čele s Raphinhou, Koundem, jak zapracoval do týmu Olma, Baldeho, Cassada, Bernala, jak hraje Cubarsi ..... a kolik hráčů máme přitom na marodce. Tři klobouky dolů Hansi !