Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-08-31 20:39:26
Zial da sa ocakavat ze sa zrania klucovy hraci
2024-08-31 21:07:28
Za mě super, že se v takovém zápase vyzkoušelo víc hráčů z lavičky. Casado hrál na jistotu, Ferran za těch pár minut na hrotu taky nebyl vůbec marný. Šanci dostal i S. Dominguez a P. Torre, paráda. Jinak naprosto souhlasím s článkem, že to byl po dlouhé době zápas, který jsem tak hltal celých 90 minut. Hráči hrají strašně nabuzeně a kéž by jim to tak vydrželo po celou sezónu. Teď hlavně repre pauzu přečkat bez zranění.
2024-08-31 22:30:54
Po dnešním zápase mám spoustu myšlenek ........ Ale nejvíc z nich vystupují asi dvě .
LAMINE YAMAL - ten kluk se mi snad zdá ! To jak nás vloni táhnul bylo neskutečný, ale jak od léta zase vyrostl je scifi ! Často se přirovnává k Messimu, ale mě spíš přijde podobný víc na Ronaldinha ! To co ten kluk umí, jak spolupracuje s týmem a ta akce na 5:0 kdy prošel přes celé hřiště a předložil Raphinhovi ...... Nechápu ! V 17 ti letech tvl !
HANSI FLICK - já vím že Xavi byl legenda a a fakt jsem ho měl jako hráče strašně rád.... a přál jsem si aby přišel jako trenér. A věřím, že jednou se do Barcy vrátí a bude i dobrej trenér ... možná .... Ale HANSI - neskutečný co dokázal za necelé dva měsíce !
-ATMOSFÉRA V TÝMU
-ORGANIZACE HRY
-VÝKONY HRÁČŮ
Vím, že jsou odehraný jen 4 kola, ale tohle jsou neoddiskutovatelný změny ,bijící do očí ! Vím, že přijdou i těžký zápasy kde so to teprve uvidí, ale Hansi je podle mě na úplně jiný úrovni než XAVI.
To jek dokázal pozvednout hráče na čele s Raphinhou, Koundem, jak zapracoval do týmu Olma, Baldeho, Cassada, Bernala, jak hraje Cubarsi ..... a kolik hráčů máme přitom na marodce. Tři klobouky dolů Hansi !
2024-09-01 07:52:38
Jasne že budú aj ťažšie zápasy,ale ked budeme hrať dopredu,ako túto sezonu sme začali,konečne dobrý futbal,tak máme vyhraté,aj ked prehráme neaký zápas,,je to sport,a treba sa baviť pri tom
2024-09-01 11:25:03
Veru výsledok mohol byť aj dvojciferný. Veď len tri nastrelené tyče plus množstvo nepremenených šancí na začiatku druhého polčasu a mohol sa zrodiť rekordný výsledok LL. Ale verím, že ďalšie góly si ponechali hráči proti Girone o dva týždne. To bude prvá naozaj veľká previerka. Tým ale nechcem podceňovať mužstva z prvých štyroch kôl LL.