Vobec by ma neprekvapilo ze na buduce leto uz o neho nikto z vacsich timov nebude mat zaujem a stane sa mu to co jeho bratovi ze najlepsie roky kariery bude bojovat o 5-10 miesto v spanielskej lige
A? Kde je problém ostal v klube kde chce byť.... nie každého musí motivovať športový úspech v lepšom klube alebo peniaze ... ostal verný klubu a to ma väčšiu hodnotu
To sú mi zas scenáre, preboha však v Iete maI 22 rokov, ceIú kariéru má pred sebou. Može si zahrať ešte jednú sezónu s bratom, a teda v BiIbau, popracovať na jeho sIabinách a bude prestupovať ako hotový hráč do nejakého z TOP kIubov..
A vobec, kto vie? On možno aj do BarceIony chceI ísť už aj teraz, nikto nevie, čo sa tam staIo, a prečo nakoniec neprestúpiI. NediviI by som sa keby to boIa chyba na strane nás, nie jeho.
Za mňa sa stáIe hodí k nám, je to rýchIe krídIo s výborným dribIingom, vie si nabehnuť na prihrávku, ešte by to chceIo popracovať trochu na zakončení a bude top.
Přesně tak. V Barce momentálně neměl záruku, že by byl vůbec zaregistroavenej, tak se rozhodl zůstat v klubu který ho vychoval a kde má bratra a poprvé si s ním zahraje Evropské poháry. Nevidím v tom nic špatného.
Keby sem prestúpil tak by nebol zaregistrovaný a sedel by na tribúne to by si bol spokojnejší keby 22 ročný hráč strávi pol roka možno aj rok na tribúne lebo klub by ho nedokázal zaregistrovať?
A vobec, kto vie? On možno aj do BarceIony chceI ísť už aj teraz, nikto nevie, čo sa tam staIo, a prečo nakoniec neprestúpiI. NediviI by som sa keby to boIa chyba na strane nás, nie jeho.
Za mňa sa stáIe hodí k nám, je to rýchIe krídIo s výborným dribIingom, vie si nabehnuť na prihrávku, ešte by to chceIo popracovať trochu na zakončení a bude top.