Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
12
Petros
2024-09-04 09:48:24
Přesně tak ,je to radost sledovat hru a ta chut hrát fotbal 90 minut i když vedeme.Tady se hodně lidí zastává Xaviho ,ale byl to velmi špatný trenér posedlý držením míče za každou cenu ,neriskovat a nahrávat dozadu .Když se vedlo ,tak se bránil nejtěsnější výsledek. Pro mě byli chudáci střídající hráči kolem osmdesáté minuty ,protože pokud jsme vedli ,tak si nezahráli ,protože se nehrálo dopředu.Pokud jsme prohravali,tak stres z toho vyrovnat. Teď jsem maximálně spokojený i když určitě přijdou i prohry. V posledním zápase jsme měli víc průnikových přihrávek a kolmic dopředu než za celé dva roku dohromady :-) .
9
Victorrr
2024-09-04 10:27:58
naprostý souhlas... a jak píšeš, je jasné, že to nebude celou dobu procházka růžovou zahradou, ovšem změna je vidět již ted :-)
11
Serunato
2024-09-04 10:32:24
Petros, trochu úcty k Xavimu by jsi mohl mít,vloni se ta sezóna nepovedla, ale předtím jsme nehráli špatný fotbal, když jsme dali Realu 4:0 u nich tak to nebyl přímočarý fotbal? A takových zápasů bylo mnohem víc,kdy jsme hráli dobře,kecy typu že jsme za 2 roky nedali tolik prunikovek jako teď si nech, kritizovat když se nedaří a chválit když se daří umí každý. Doufám, že to takhle půjde dál a bude se Flickovi dařit, ale to že máme teď takovou formu neznamená, že je vyhráno a za pár zápasů nebude všechno jinak,na nějaký závěry je ještě hodně brzo
4
Johann
2024-09-04 10:44:12
Neviem o čom je článok. Ale čo vymenil Flick, má tých istých hráčov, len zmenil niektorým hráčom pozíciu. Ale tú medzihru, priamočiarosť už mali hráči aj za Xaviho.
7
dwdk14
2024-09-04 11:08:54
Ja zas skôr súhlasím s tým ze Flickova Barca sa mi zatiaľ paci viac ako ta Xaviho, proste jednoducho vidím len to ze cele mužstvo maka a ku všetkej úcte k Xavimu za neho to nebolo lebo jeden ako sa píše aj v článku išiel hore napádať druhý vôbec len čakal,teraz sa mi zdá ze mužstvo je také viac kompaktné ako predtým a hneď pri náskoku otočka dozadu a sa bráni výsledok teraz to tak nie je aspoň zatiaľ
7
Petros
2024-09-04 11:25:27
Vyjádřil jsem svůj názor a pohled na věc .Pro tebe jsou to kecy ...trochu úcty k jinému názoru bys mohl mít ,navíc jsem za tím udělal smajlika ,čímž jsem to chtěl odlehčit .Xavi byl výborný hráč ,ale trenér ne a absolutně bez zkušenností.To ,že podobně bez zkušenností na tom byl kdysi Guardiola neznamená,že se to povede podruhé. Věřil jsem mu chvili ,kdy jsme hráli asi dva měsíce pěkný fotbal. Pak změnil styl a bylo to utrápené a nekoukatelné. A navíc kádr je v podstatě stejný ,ale najednou má hra myšlenku ,nápad přímočarost ,obrana nehasí na poslední chvíli ,máme fyzičku ,zatímco dřív hráči nemohli,tak ted jsem videl opak ,vedeme 2-1 a soupeře k ničemu nepustíme,protože soupeř fyzicky na to nemá .
3
Serunato
2024-09-04 12:23:04
Respektuju cizí názor, ale jak víš, že po 2 měsících co jsi věřil Xavi změnil styl? Ve fotbale se vše mění hrozně rychle a ne vždy vše ovlivní trenér. Vloni to hrozně srážely ty individuální chyby takřka celou sezónu. Ty 2 měsíce co jsme hráli dobře tam bylo několik zápasů srovnatelných s tímto začátkem sezóny,pak přišla Araujova chyba proti PSG a vše se vrátilo do sraček na zbytek sezóny, myslíš že po té chybě Xavi měnil styl? Asi těžko. Za tu dobu co tu byl odvedl dobrou práci, díky které teď má Flick na čem stavět a doufám, že si to doladí k obrazu svému a posune to ještě dál
5
MIO10
2024-09-04 13:31:25
Kritika Xaviho je úplně mimo. Vyhrát první rok s tím kádrem co měl k dispozici ligu, byl majstrštyk a na ten fotbal se dobře dívalo. Ale chápu, že fans jako Petros mají krátkou paměť a po 4 utkáním někoho vynášejí do nebe a druhého do pekla neschopnosti.Po čtyřech zápasech Xaviho tu psali někteří jistě velmi podobné komenty na vynášení Xaviho a dnes mu nemůžou přijít na jméno. Já tvrdím, že je brzy hodnotit, řekněme si to po sezóně jak bude úspěšná, ale prosím neblbněte s přehnanou kritikou na trenéry. V tom bordelu Laporty se bude taky výborně pracovat....Xavi není žádnej nýmand jak z něj udělal Petros.
2
dwdk14
2024-09-04 16:00:20
Petros len povedal ze Flickova práca resp mužstvo ako hra sa mu páči viac ako Xaviho ale nikto nerobil zo Xaviho neschopaka ani nič podobné ja som Xaviho veľmi uznávam ma mozog a srdce pre Barcu je to cule a vždy nim bol a bude a tak casovane prihrávky ako on vedel dat už asi neuvidíme veľmi dlho
1
MIO10
2024-09-04 16:25:14
Umím číst....cituji "Tady se hodně lidí zastává Xaviho ,ale byl to velmi špatný trenér posedlý držením míče za každou cenu ,neriskovat a nahrávat dozadu". Že je špatný trenér mi přijde jako dehonestace jeho práce. Titul v takovém stavu co udělal tým pod Xavim se příliš nedoceňuje.
2
Kluk1922
2024-09-04 18:44:11
Já také souhlasím s petros… při vsi úctě k xavimu ako hráč ok zaslouží si ji. Ale ako trenér opravdu ne,nepřesvědčil me ze je výborný trenér ale jen průměrný …. A to ze jsme první rok vyhráli ligu většina výsledku skončila utrapenych 1:0 to spis bylo stesti a slaboucka forma ostatních včetně realu. Je to obrovský rozdíl co hrajem teď a co jsme hráli s xavim první rok
0
Petros
2024-09-05 17:39:13
Kritika Xaviho je uplně mimo ....doporučil bych teď si přečíst Pedriho rozhovor
3
Nick01
2024-09-04 10:42:19
Mimo tento článek viděl jsem videa poslední posily do Béčka Abdula Azizea Issaha a dává pěkné góly hlavně zdálky. To by se mohlo hodit do budoucna.