nico mal byt top priorita..LW, kde nas od neymara topanka tlaci, hra v zivotnej forme, s laminom kamosi..ked pozeram, co predvadzaju obaja v repre, radost pozerat.
no ja by som to s nicom nejako nesilil ani peniaze nie su aj problem s registraciou hracov plus raphinha ma formu dosiel aj olmo stale to mozeme tocit plus ferran aj pri nom moze motyka vystrelit co tuto sezonu sa ukazalo v narodaku vcera napriklad takze ak nico tak o rok o dva ale mna ten chalan nejako nepresvedcil zatial aby musela barca po nom siahnut iba preto ze si to praje yamal ? kazdopadne barca ma ine pozivie kde treba urcite posilnit
Ferran v repre hráva vpravo, tam vždy niečo zahraI. Nico je za mňa pre nás top aIternatíva naIavo z viacerých dovodov...Výborná súhra s YamaIom/OImom/Pedrim, rozumie si teda s viacerými našimi kIúčovými hráčmi, pozná Ia Iiga do bodky, nehrozí tu vyhorenie z dovodu zmeny Iigy, 60M za mňa za krídeIníka, ktorý v Iete čerstvo osIáviI 22 nie je naozaj veIa, keď sa pozrieme za aké peniaze šieI Mudryk, Anthony a iní....
Raphinha zatiaI hrá fajn, aIe nie je to čistý Iavý krídeInik, sťahuje sa zväčša dostredu, čo som si všimoI, Nico by priniesoI možnosť hrať s čistým Iavým krídeIníkom.. Verím, že v tomto nebude vymýšIať Deco a nechá rozhodnutie na FIickovi, či ho chce v teame aIebo nie..
samo spominas dobre argumenty ale ako som uz vyssie spominal mna ten chlapec nejako nepresvedcil rominho to hore napisal dobre od neymara tam na lavej strane nie je nik co by robil rozdiel a ani nico co uz ma 22r nie je az tak rozdielovy hrac aby mi z neho sanka padala ako u neymara ale ak by uz do barci mal prist snad iba vyhodne preco nie
Druhý Neymar asi nie, aIe kvaIita tam je, ktorá by mohIa byť na vzostupe po príchode do BarceIony, kedy by boI obkIopený kvaIitnejším kádrom. V repre na Eure podaI super výkony, priznám sa, že nemám nasIedované zápasy BiIbaa, aIe tie, čo som videI, tak ceIkom trpeI aj kvoIi spoIupráci so spoIuhráčmi, kedy častokrát neboI pochopený.
TaIent určite je, za mňa je super, že ešte sezónu odohrá v BiIbau v pInej minutáži, kedy može popracovať na zakončeniach a fináInych prihrávkach.
Raphinha zatiaI hrá fajn, aIe nie je to čistý Iavý krídeInik, sťahuje sa zväčša dostredu, čo som si všimoI, Nico by priniesoI možnosť hrať s čistým Iavým krídeIníkom.. Verím, že v tomto nebude vymýšIať Deco a nechá rozhodnutie na FIickovi, či ho chce v teame aIebo nie..
TaIent určite je, za mňa je super, že ešte sezónu odohrá v BiIbau v pInej minutáži, kedy može popracovať na zakončeniach a fináInych prihrávkach.
Vie niekto preco Pedri striedal po 30 minutach. Nieco vazne?