Když jsem sledoval dokument o Messim pak o Bojanovi vyskočila mi La Masia a tam Tunkara Nomoko Fernandez a spol a pak videa budoucích talentů a tam byl právě Pedrito Juarez i to jak sám prosoloval hřiště ve 4 letech nebo co :D a má videa i na youtube jak žongluje s tenisákem a trénuje na zahradě doma atd zkuste si ho najít. už hrál za U14 myslím a ten zápas se dá najít na nových stránkách Barcelony
a před chvíli mi naskočila fotka, že Toni Fernandez se stal nejmladším střelcem Barcelony B v 16 letech a 1 měsíci a 23 dní 3 je Guille Fernandez a 4 Bojan 5 Bernal a Messi není ani v top 10 a když už jsme u toho tak Messi je 3 nejlepší střelec La Masie Yamal 2 a 1 Bojan s 900 goly :D
Teď dám odkaz na dokument Messiho od malička, jak nastupoval v Argentině a jel do Barcelony. To že měl několikrát zlomené nohy a v prdeli svaly už v La Massi nikdo neví a jak nechtěl hrávat na PK. Kvůli tomu odešel Etoo chtěli vystrnadit Ibru atd. Koho by to zajímalo a měl hodinu čas, tak můžete kouknout :D
Tady je dokument Bojana, jak byl lepší než Messi v La Masii, ale kvůli srovnávání s ním a vysokým tlakem medií, fanoušku atd neustál tíhu a když měl nastupovat tak chodil jako poslední z kabiny a někdy nemohl ani nastoupit, protože měl trauma
Vy už jste uplně jeblý po hlavě :D Prej dává ještě víc :D Flick muže být vůbec rád že ty mladíky má, protože Xavi jim dal šanci ;). Nechápu, ted se tady bude každý krok flicka uplně orgasmicky vynášet do nebes jak je to užasný a Xaviho tahy špatný?
Kolik hráčů debutobalo za Xaviho? A následně pravidelně hrálo? Z toho Lamine je tak zarivy, že by to viděl i Franta Straka. A následně se bavíme o tom, že už do tak mladého týmu dal Flick mladíky další.
Dúfajmwe,že jedného dvoch ešte objaví....