Asi nemá ani snahu dále hrát. Bere královský plat za to že se 5 měsíců válí doma. Takhle u nás doklepe další dvě sezóny a pak bude řešit jestli hrát dál nebo ukončit kariéru..........
18 ludi s takou ... suhlasi? ako ta napadlo, ze nema snahu? ty si doktor v barcelone, ze vies, ze Frankie uz mohol byt vylieceny zo zranenia, ale sa mu nechce ci ako si na tento dohad prisiel?
Přesně … zrovna u fdj mi tohle opravdu nesedí ,lidi kurnik prestante si vymyslet …..myslim,ze tu bylo už par případu ,kdy jsme byly svědky ,ze hráč na doporučení tym lékaře začal hrat a pak se ukázalo ,ze to jeste nebylo stoprocentne fit a hned se zas zranił….ja se mu ani nedivim,byt na jeho misterna dokud nebudu vedet ze jsem stopro fit tak take nehraju. Dokud był fit hral neustale. Strasne bych si prał aby u nas zuztal celou karieru za predpokladu ze nocą smlouva bude urcite niżsi ,pod Flickr by z nej mogła byt verze z ajaxu zase
Ten kráľovský plat on sám párkrát poprel, tak isto aj keď unikol jeho plat, tak vôbec nebol tak kráľovský, ako sa o ňom rozpráva (mal by mať okolo 18 miliónov fix plus nejaké bonusy). Do jeho zdravotného stavu nevidíme. Kľudne mohol hrať aj predtým nedoliečený, lebo boli tlaky na neho a vypomstilo sa mu to. Kto vie. Operácia je vždy riziko, on sám bol svedkom niekoľkých pokazených operácii. To čo stvára vedenie vo vzťahu k nemu, je proste vysoko cez čiaru a profesionálny prístup. Po všetkých tých útokoch na jeho osobu zo strany klubu, prečo by mal klubu ustupovať?
Klub by si mal zachovať tvár. Keďže to vrhá zlé svetlo na klub a hráči môžu začať prehodnocovať, či ozaj sa im oplatí ísť do Barcelony, viď FDJ, Gundo, Auba, Kessie atď... Alebo aj taký Setien, ktorému 2 milióny či koľko posielali 4 roky a snáď už mu konečne klub nič nedlží...
Suhlasim s Noferatom. Do zranenia sa Frenkie spraval prikladne nie len na ihrisku, ked ho klub chcel predat on makal este viac lebo chcel zostat, ked od neho vedenie pozadovalo ustupky odlozil si plat, ked ho trener potreboval kratko po zraneni / nedolieceneho na 100% riskoval to pre tim. Naozaj teraz po rokoch a s komplikovanym zranenim zacal trucovat? To mi nejako nevychadza. Povedal by som, ze sa chce konecne zdravotne dostat na 100% a nenecha sa od vedenia do nicoho tlacit.
Súhlasím a nechápem ako môže niekto napísať, že FDJ má vysoký plat...........ale nenapíše, že v tomto momente sa mu plat zvýšil o peniaze, ktoré FDJ veľmi ochotne v čase krízy si nechal znížiť plat! Skrátka, sú to jeho peniaze podľa zmluvy!
Jergus normalne to moze napisat kazdy, lebo vysoky plat ma. Uz ked prestupoval mu dal Barto 400k £ mesacne, co maju najlepsi hraci v premier league. Ak to nedokazuje na ihrisku a k tomu ma podivne zranenie, ktore malo trvat 2 mesiace a uz trva 5.mesiac tak sa objavuju spekulacie. Ale suhlasim, ze sa mali hladat riesenia s hracom a nie pustat spravy cez media o predaji alebo vyske jeho platu. To je spinavost vedenia, ale ten plat bol vysoky aj bez odlozenia, ci sa vam to paci alebo nie.Tak isto ma prestreleny plat ah Lewandowski.
Nechápem celej tejto debate Rasto a ja sme niečo skonštatovali ani jeden nenapísal že si taký plat nezaslúži... Naopak zvyknem oponovať diskutérom ktorý chcú aby si hráči sami znížili platy...
Rasto a Sargon, za mna ok, len si myslim, ze 9 z 10 ludi formulaciu "Doma malé dieťa, krásna žena, v peknom meste, s kráľovským platom..." a pod. nepochopi ako obycajne konstatovanie, ale ako kritiku smerom k FdJ :D a ked v tom problem nie je, preco to konstatovat. Je celkom mozne, ze takych FdJ a Arauja zachranili od odchodu z klubu iba zranenia. Uvidi sa dalej, ako bude klub voci nim postupovat, ale za zranenia ti hraci nemozu, skor ma znepokojuje spravanie klubu voci nim, lebo sa to posledne roky stava ich modus operandi.
Tak, teraz sa krásne ukazuje povaha FDJ. Vydal sa v stopách Dembeleho. Osobne by som ho odregistroval z ligy, dokiaľ nebude jasné, čo s ním, to by aspoň z časti mohlo na neho vyvinúť tlak, aby začal jednať seriózne. Klub mu už niekoľko krát dal jasne najavo, že uvíta jeho prestup inde, no hrať tieto hry na neistotu, to do klubu, ako je Barca nepatrí.
Keď ho klub požiadal, aby hral za 3 milióny, že zvyšný plat doplatí neskôr a on suhlasil, tiež bol špina povaha? Keď sa vzdal 2 miliónov za nedokončenú sezónu, tiež bol špina povaha?Keď prišiel čas splatiť dlhy, čo mu klub dlhoval, tak sa za hráčovým chrbtom predával? Alebo mu klub odkazoval, že sa má vzdať svojho platu, ak chce hrať? Je akože podľa teba v poriadku, keď ti zamestnávateľ sľúbi, že ti vyplatí napríklad 13. a 14. plat o 3 roky neskôr, lebo je zlá situácia a keď príde ten čas, aby to to vyplatil, tak ťa bude prepierať vo firme, že zarábaš extra veľa a máš sa vzdať časti svojho platu? To je akože v poriadku?
Sorry, ale špina charakter je tu akurát tak klub a nie hráč. 3,5 roka FDJ robil, čo po ňom klub chcel a keď mal klub začať plniť svoju časť dohody, tak zrazu nie?
Tady stojím za tím co píše Nosfe. Jinak třeba ty očerňovaci kampaně, to je pak těžký věřit v transparentnost našeho milovaného klubu, když vole vidíš, že se ničeho neštítí.. 😒Prostě bohužel jak jde o vedení, tak se nemáme čím chlubit spíš naopak lepší dělat, že o nich nevíme.
Ardit, ja myslim, ze ide o princip, neporovnavaj svoju zivotnu uroven s FdJ. Takouto logikou by za tebou mohol prist sef a pozadovat znizenie platu na zaklade porovnania tvojej zivotnej urovne s africkymi detmi (a bude mat pravdu). Kolko FdJ zaraba nam moze byt jedno, bola to vzajomna dohoda jeho a klubu, obe strany suhlasili a je nemyslitelne, aby ho po uzavreni takejto zmluvy klub tlacil ku zmene nedajboze vydieral.
Nosfe, nvm, kde si zobral tú špinu, ja som písal o neserióznosti. Rovnako tie keci o najlepšom hráčovi sú minimálne na diskusiu, nakoľko sa na neho za posledné roky valila kritika za jeho obrannú činnosť, ale aj za nasadenie, ktoré sa s odchovancami nedá ani porovnať a to nie len zo strany klubu. A k tomu kráľovský plat, či už odložený, alebo nie, bez ohľadu na jeho výkony na ihrisku, resp. neprítomnosť.... A áno, každá firma, keď je na tom finančne zle, pristupuje k úprave platov, či iným opatreniam, aby situáciu prekonala, čo je úplne normálne, ale nie je normálne z neho robiť chudáčika, ktorý keby zajtra išiel na dôchodok, tak ešte jeho pravnúčatá nemusia nič robiť.
Mal dostať 4x14 milionov. Vzdal sa 2 miliónov. Potom sa dohodol , že bude dostávať 3 milióny, 6 miliónov a 9 miliónov. Z 56 miliónov mu teda došlo 30 miliónov, 2 miliónov sa vzdal, 24 miliónov mu malo byť vyplatených neskôr. To je len fixný plat. V deň, ked mu klub mal začať vyplácať peniaze, čo mu klub dlhuje, teda 4 sezóny po 18 miliónov fix (predtým mal plat 14 miliónov fix sezóna, takže, ak vieš rátať, tak dokonca si znížil reálne plat o 2 milióny ročne na 12 miliónov + 6 miliónov dlžná suma), tak klub mu začal odkazovať, že ak chce hrať, tak si má znížiť plat? On klubu odpustil 10 miliónov a ten klub na neho robí štvavú kampaň?
Sorry, on svoju časť dohody splnili, klub má splniť svoju časť dohody. To že je klub vo finančných hovnách nie je problém FDJ. Klub za nových hráčov minul cez 400 miliónov na prestupoch a poplatkoch a tvári sa, že nemá na plat FDJ? Sorry, ale to je vztýčený prostredník zamestnancovi.
No, netreba hovoriť o plate. Problém je jeho zranenie. Už sme mali žalostného skúsenosti s Umtitim i Dembelem, nakoniec s nami vybabrali. Takže aj ja som nervózny zo situácie Fdj.
Priemerný plat hráča v La Lige v sezóne 2024-25 je približne 2,04 milióna libier ročne. Tento priemer sa však výrazne líši v závislosti od klubu. Napríklad hráči FC Barcelona zarábajú v priemere viac než 7,6 milióna libier ročne. Najlepšie platení hráči v lige sú hlavne z klubov FC Barcelona a Real Madrid. Medzi najlepšie platenými sú Robert Lewandowski a Frenkie De Jong z Barcelony, pričom De Jong zarába viac ako 600 tisíc libier týždenne.
Takže ideš porovnávať kluby ako Leganes, Granada, či Cadiz s Barcelonou a Realom čo sa týka platu? To je fakt trápne. Čo tak to porovnávať s klubmi v rovnakej váhovej kategórii? Ako je Bayern, PSG, Liverpool, City, Arsenal atď. Tam ľahko zistíš, že je platy sú viac menej podobné.
FDJ poprel, že by zarábal viac ako 600 000 tisíc týždenne (31+ miliónov ročne), zarába 18 miliónov € ročne fix v čom sú aj peniaze, čo mu dlhuje klub, však aj jeho zmluva unikla zmluva, tam tiež bolo 18 miliónov.
Mňa len zaujíma jedno, ak sa klub tak svinsky chová k nemu, ponižuje ho, tlači atd.. prečo tento martýr už konečne neukáže svoju nespokojnosť a nepožiada/dal o transfer..?? Taký gundo napr s tým problém nemal. Lebo nikto a nikdy mu toľko peňazí v živote nedá.. zarábal už od prvej chvíle neadekvátne veľa, a nechal si odložiť plat lebo si bol perfektne vedomý že bude mať aj tak veľmi vysoký plat.. ak by zarábal na úrovni arauja, 100% by si nedával nič odložiť. Nerobte tu z neho spasiteľa a svätca..
Nosfe, to si tak natvrdlý, jedna vec sú príjmy, kde boli zahrnuté aj finančné páky a druhá vec sú zisky, ktoré Barce už niekoľký rok nedovoľujú registráciu hráčov a širší káder...
Frenkie má 2 roky do konca zmluvy, zlé vzťahy s vedením klubu a aktuálne aj zdravotné problémy. Ideálne by bolo predať ho. Nech sú obe strany spokojné. Klub by dostal slušné peniaze, Frenkiemu by sa tiež vyplatili peniaze ktoré sme mu dĺžny a verím tomu, že by sa posunul do iného kvalitného klubu.
Zaujímavé, koľko ľudí tu vie, ako sa FDJ chová, o čo mu ide a čo cíti. A presne aký má vzťah s týmto vedením. Tieto články zrejme naozaj zabíjajú mozgové bunky. Človek sa tu občas riadne zasmeje.
tiez s otvorenymi ustami citam, co dokazu vyplodit niektori "fanusikovia" Frankie sa urcite nemoze dockat kedy vybehne na ihrisko a tu pisu, ze sa vala doma, nema snahu, a ze z neho bude novy Bale :D
Klub by si mal zachovať tvár. Keďže to vrhá zlé svetlo na klub a hráči môžu začať prehodnocovať, či ozaj sa im oplatí ísť do Barcelony, viď FDJ, Gundo, Auba, Kessie atď... Alebo aj taký Setien, ktorému 2 milióny či koľko posielali 4 roky a snáď už mu konečne klub nič nedlží...
Sorry, ale špina charakter je tu akurát tak klub a nie hráč. 3,5 roka FDJ robil, čo po ňom klub chcel a keď mal klub začať plniť svoju časť dohody, tak zrazu nie?
Som rad ze to prežil v tých ťažkých časoch bez peňazí:D
Akože chápem tvoju pointu ale myslím si ze aj s tými 3mega sa dalo prežiť
Sorry, on svoju časť dohody splnili, klub má splniť svoju časť dohody. To že je klub vo finančných hovnách nie je problém FDJ. Klub za nových hráčov minul cez 400 miliónov na prestupoch a poplatkoch a tvári sa, že nemá na plat FDJ? Sorry, ale to je vztýčený prostredník zamestnancovi.
FDJ poprel, že by zarábal viac ako 600 000 tisíc týždenne (31+ miliónov ročne), zarába 18 miliónov € ročne fix v čom sú aj peniaze, čo mu dlhuje klub, však aj jeho zmluva unikla zmluva, tam tiež bolo 18 miliónov.
Trápne je tvrdiť, že zamestnávateľ sa môže k zamestnancom správať ako ku kusu mäsa a že je úplne v pohode nevyplácať dohodnutý plat.