Kolik už jich mají od začátku ligy? To už je pomalu v kategorii sázkařská tutovka ne tvl?
A to fakt nesoudim byla/nebyla, bo jsem je neviděl a jen soudím z livesportu a od teď jak půjde o Real, tak sázka na penaltu-jasna volba, protože kluci ala Vini pro ni prostě půjdou zápas co zápas, zvyk je železná košile a tohle jsou díky blbostem protihráčů zadarmo body... A to je moc velké lákadlo, takže fakt tutovka. 😅
Sledoval som ten zápas , chcel som vidieť ako si rozumejú Mbappe a Viny na ihrisku. 2 kohúti na jednom smetisku , nebyť penalt tak Viny nemá šancu dať gól ,obaja hrajú pre svoje ego . Hráči sa im ukazujú na prihrávku do voľného priestora ale radšej budú kľučkovať a stratia loptu . Viny mohol spokojne dostať červenú za rečičky k rozhodcovi plus agresívne sotil zo zadu v behu do Kuba v strede ihriska . Ale však naši rozhodcovia toho znesú, byť v anglicku už si cez polčas čistí kopačky v šatni. No Sociedad si prehral zápas sám , nevyužil tutovky a súper to využil . Jediný kto hrá ako profesor je Modrič , ten na kvalite nestráca.
Dík za info. A jen mě to utvrdilo, protože pokud to nejde herně, tak to budou tlačit hráči jako Vinicius přes podobné situace a tím pádem větší pravděpodobnost, že ta panalta nastane. No snad jim ta ,,týmovost" vydrží co nejdéle, protože tímto směrem musí postupně ztrácet body .... No hlavně ať naší kluci vydrží a baví mě, že na to jdem opačným stylem než Real a to je hlavně to týmové pojetí! 💪
Vinicius je čistý provokatér. Rozhodcovia mu strašne veľa tolerujú. Ak by rozhodcovia naozaj úplne objektívny, tak tá čierna obluda už by bol minimálne raz vylúčený. Provokuje, zákerne fauluje, diskutuje s rozhodcami čo podľa nových pravidiel môže iba kapitán, ale jemu to tolerujú...skrátka on je aj medzi rozhodcami vďaka Perézovi nedotknuteľný.
Vini by mohoI dostať za rečičky ČK zatiaI v každom svojom zapase v tejto sezone, aIe žiaI boIo by to priIis rasisticke. V AngIicku by pri jeho spravani nedohraI ani prvy poIcas.
Zase mali kopec štastia, čo Sebastian nemal. A ten brazil. šašo, škoda reči. Stači nanho kychnut a už sa vála po zemi. Penalty, samozrejme nemožme im ujst tabulke na viac bodov.
A to fakt nesoudim byla/nebyla, bo jsem je neviděl a jen soudím z livesportu a od teď jak půjde o Real, tak sázka na penaltu-jasna volba, protože kluci ala Vini pro ni prostě půjdou zápas co zápas, zvyk je železná košile a tohle jsou díky blbostem protihráčů zadarmo body... A to je moc velké lákadlo, takže fakt tutovka. 😅