Tak neviem či La liga taká slabá,alebo my sme taký dobrý? Uvidíme vo štvrtok v Monaku. A ešte zdravím tých odborníkov na Daniho Olma , ktorý tu písali aký je slabý nepotrebný hráč.
Chápu že jsi v euforii, ale zrovna dneska se mi teda nijak nelibil(možná můj pocit). V prvním poločase to byla šeď, 3 tam ztratil míč z toho přidržování, a dvakrát z toho byla šance Girony :). Čas ukáže, ale když už tu je doufejme že se mu bude dařit skvěle a vyroste ještě víc :).
Olmo sa tu nikdy asi nekritizoval kvôli tomu ako hra , ale skôr sa kritizoval ten prestup a cenovka ,keďže sme bez € a vieme ako to bolo s registráciou a ani ten gundoganov odchod tomu nepomohol + sa veľa písalo o tom , že býva často zraneny
Olmo bol dnes najslabší hráč nášho útoku .... Vôbec tam nebola snaha o presing a slabá ponuka keď mala Barca loptu ( možno mohol už skôr pociťovať to stehno ) .... Raphina bol určite oveľa lepším hráčom dnes a hlavne Pedri tam v zálohe je neskutočný .....otázka bude čo s olmom po návrate gaviho a fdj nakoľko niekomu zostane lavička
Vynikajúci výkon počas celého zápasu a nebiť menšej efektivity v zakončovaní tak výsledok mohol byť oveľa vyšší. V zápase sa však zasa nevyhol chybe Ter Stegen, ktorý zbytočne vybehol proti Portovi a z toho potom rezultoval gól domácich a jediný "svetlý" okamih Torresa ... červená karta za absolútne zbytočný faul. Ferran je naozaj jeden z mála hráčov mužstva, ktorý mi pripadá ako zbytočnosť v zostave.
Až tak bych Ferranovi ten faul nevyčítal, vyplynulo to ze hry a nebyl v tom žádný úmysl, prostě tam byl o zlomek vteřiny později a pak už ten pohyb nezastavis
Pochopím, že byl Ferran přemotivovaný, ale těmito zkraty škodí sám sobě i týmu. Příští zápas je LM proti Monaku, tam se počítá s tím, že Lewa bude v základu a Ferran nebýt této červené mohl teoreticky proti Vilarealu hrát v základu a Lewa by odpočíval. Alespoň třeba šance pro Paua Victora.
Já si občas říkám, jestli koukám na stejný fotbal. Ferran dostal červenou, těžko říct jestli byla nebo nebyla, ale každopádně mi nepřijde horší než Lewa. To je sotva stín Lewandovskiho z před dvou let. Ztratil rychlost pohybu, myšlení, sebevědomí a s ním hrajeme prakticky v 10.
Ter Stegen musel vyběhnout, jinak by ten hráč na něho šel úplně sám a gól by to byl stejně. Tím, že ho alespoň vytlačil do strany nám dal šanci chybu napravit. Ale soustředěnost obrany za stavu 4;0 už nebyla úplně optimální.
Je mi líto, že máme jednoho z nej gólmanů světa a pořád se tu najde spousta “vlastních fanoušků” kteří na něm hledají neexistující chyby.
Zkuste si tu situaci pustit znovu kluci …
Ter Stegen musel vyběhnout, jinak by ten hráč na něho šel úplně sám a gól by to byl stejně. Tím, že ho alespoň vytlačil do strany nám dal šanci chybu napravit. Ale soustředěnost obrany za stavu 4;0 už nebyla úplně optimální.
Je mi líto, že máme jednoho z nej gólmanů světa a pořád se tu najde spousta “vlastních fanoušků” kteří na něm hledají neexistující chyby.
Zkuste si tu situaci pustit znovu kluci …