Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-15 18:41:11
Trener presne vie co chce a ako sa to da dosiahnut. A vyzera to tak, ze hraci sa s tym stotoznili. Hura slava konecne Barca aka ma byt👍
2024-09-15 18:45:58
Tak neviem či La liga taká slabá,alebo my sme taký dobrý? Uvidíme vo štvrtok v Monaku. A ešte zdravím tých odborníkov na Daniho Olma , ktorý tu písali aký je slabý nepotrebný hráč.
2024-09-15 18:48:58
Vynikajúci výkon počas celého zápasu a nebiť menšej efektivity v zakončovaní tak výsledok mohol byť oveľa vyšší. V zápase sa však zasa nevyhol chybe Ter Stegen, ktorý zbytočne vybehol proti Portovi a z toho potom rezultoval gól domácich a jediný "svetlý" okamih Torresa ... červená karta za absolútne zbytočný faul. Ferran je naozaj jeden z mála hráčov mužstva, ktorý mi pripadá ako zbytočnosť v zostave.
2024-09-15 19:00:58
Pochopím, že byl Ferran přemotivovaný, ale těmito zkraty škodí sám sobě i týmu. Příští zápas je LM proti Monaku, tam se počítá s tím, že Lewa bude v základu a Ferran nebýt této červené mohl teoreticky proti Vilarealu hrát v základu a Lewa by odpočíval. Alespoň třeba šance pro Paua Victora.
2024-09-15 20:23:11
No neviem ale ja by som povedal ze ten Ferranov faul na červenú nebol takých súbojov som videl dosť veľa ale na červenú nie trochu prísna si myslím
2024-09-16 08:25:09
Já si občas říkám, jestli koukám na stejný fotbal. Ferran dostal červenou, těžko říct jestli byla nebo nebyla, ale každopádně mi nepřijde horší než Lewa. To je sotva stín Lewandovskiho z před dvou let. Ztratil rychlost pohybu, myšlení, sebevědomí a s ním hrajeme prakticky v 10.

Ter Stegen musel vyběhnout, jinak by ten hráč na něho šel úplně sám a gól by to byl stejně. Tím, že ho alespoň vytlačil do strany nám dal šanci chybu napravit. Ale soustředěnost obrany za stavu 4;0 už nebyla úplně optimální.
Je mi líto, že máme jednoho z nej gólmanů světa a pořád se tu najde spousta “vlastních fanoušků” kteří na něm hledají neexistující chyby.
Zkuste si tu situaci pustit znovu kluci …