Já nechápu proč už dávno nefunguje oznámení verdiktu přímo na stadione. Však to zdrží max na 30s a ušetří spoustu času strávených dohadami hráčů.
Tohle pravidlo jsem třeba taky neznal a být na stadione tak jsem taky pěkně rozhozenej. Pak se divím, že nás nazývají Varcelonou, nebo poukazují na korupci.
Správně nepísklá penalta. Myslím že ani ta 1.co měl Real neměla být, protože mít letěl přímo na obličej..a v pravidlech v česku je že pokud si hráč reflexivně kryje choulostivá místa např. obličej, tak se penalta nepíská..Což tady bylo vzorové. A kdyby tam nedal ruku (loket), tak míč neletí do brány, ale právě do obličeje.
Tiež sa prikláňam skôr k názoru, že penalta správne zrušená. Baldé loptu nahlavičkoval do jeho tricepsu a aj keby prešla, pomaly by len doskakala k Ter Stegenovi.
Očakávam však nenávistné reakcie z Madridu a možno aj zo Girony. That´s it.
V zásadě neni o čem diskutovat. Pravidlo je, že když hrac napali ruku svého spoluhrace a ten nema umysl mic chytat, tak to nemůže být penalta. Nic víc tam neni třeba řešit, ani trajektorii mice, ani to jak mácha rukama.
Tohle pravidlo jsem třeba taky neznal a být na stadione tak jsem taky pěkně rozhozenej. Pak se divím, že nás nazývají Varcelonou, nebo poukazují na korupci.
Očakávam však nenávistné reakcie z Madridu a možno aj zo Girony. That´s it.