Tak torres ma cervenu v lige ten moze hrat v lige majstrov a pau viktor mal peknu pripravu ale v lige zatial neukazal ani tolko co torres. Mam ho rad ale zatial si nezasluzil zakladnu zostavu
Fabrizio už informoval, že to bude na 4-5 týždňov.
Dúfam, že sa vráti v rovnako dobrej forme, hral dokonalo.
Je mi ľúto Flicka. S veľkou maródkou našiel systém a zakomponoval mladých, aby to fungovalo. Ešte aj to keď sa začne rozpadať, tak znova musí nájsť cestu. Už stratil Bernala a Olma z tej ideálne zostavy, ktorú vymyslel na začiatku sezóny.
Nemyslim si ze sme jediny ktory mame taky problem so zraneniami. Aj real ma problemy. U nas je ale velky faktor ze mame uzky kader a tympadom sa to skor prejavi ako obrovsky problem. ak by sme mali zdvojene pozicie tak to az tak neboli
no škoda, hovorilo sa ze to nebude nic vazne, nakoniec 4-5 tyzdnov. nahrada na monaco jednoznacne ferran. problem bude villareal, tam by som hral garciu od zaciatku s casadom a pedri CAM. Raphinha lave kridlo ktoré aj tak prenechava baldemu.
Dúfam, že sa vráti v rovnako dobrej forme, hral dokonalo.
Je mi ľúto Flicka. S veľkou maródkou našiel systém a zakomponoval mladých, aby to fungovalo. Ešte aj to keď sa začne rozpadať, tak znova musí nájsť cestu. Už stratil Bernala a Olma z tej ideálne zostavy, ktorú vymyslel na začiatku sezóny.