Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-20 07:43:55
V čase, kedy bol Ter Stegen povýšený na post brankára Nemecka, som zhodnotil Ter Stegena ako priemerného brankára, ktorý svojimi chybami pri rozohrávkach, brankára, ktorý nemá pod kontrolou vzdušný priestor v bránkovom území, si ten post neudrží........Ter Stegen momentálne sa nemôže rovnať brankárom Atletika, Realu! Myslím si, že Barca musí hľadať za Ter Stegena náhradu..........je to môj názor.
2024-09-20 08:06:37
Pomalu hledat brankáře na novou sezonu.
2024-09-20 08:29:00
prvy gol by som MATSovi vobec nedaval za vinu. tam bol skor zly Pedri ktory sa v 16ke nechal spravit ako maly chlapec a utocnik to spravil skvele, velmi rychlo a umiestnil k zrdi. tam brankar nemal sancu. ale ta nahravka a hlavne gol na 2:1 to je amaterska liga. i ked aj tam to bolo nie len zlyhanie Ter Stegena, ale aj stoperov
2024-09-20 08:37:09
Garcia zopakoval Araujovu chybu, ktora nas stala tak vela v minulej sezone
2024-09-20 08:46:32
Ja by som sa pozastavil nad Ericom Garciom. Podla mna toto bola prva vaznejsia chyba hansiho.postavit ho v takomto zapase a na taky post. Ten chalan je tovaren na chyby a nepripisoval by som to len Matsovi. Druha bvec je inteligencia hraca. Je 10min,mohlo a nemuselo to skoncit golom,ale v plnej zostave uhrame urcite viac,ako oslabeny 80min.Za mna Garcia a Mats tak 50 nas 50. vcera vyzeralo nase zakladanie utoku,ako v ziakoch.Stale sme to chceli hrat cez 6ku,aj ked nas tam presovali 3 na 1 a 3 na 2. Erik nehral zatial v lige skoro vobec a da ho na LM na post,na kotrom to u nas stoji a aj pada... otazkou je,koho tam dat vcera?
snapshot Premium
2024-09-20 09:24:43
Nevyzdvihnut Casada je trestuhodne
2024-09-20 11:07:47
Namiesto Ter Stegena už musíme hľadať adekvátne kvalitnú náhradu, pretože to čo už dosť dlho predvádza má s kvalitou veľmi málo spoločné. Peňa tou náhradou nebol a ani nikdy nebude, takže je potrebné presondovať svetový trh s kvalitnými brankármi a priviesť takého, ktorý by sa s Ter Stegenom mohol pravidelne striedať, pretože podľa mňa si je Stegen veľmi istý svojim postavením v mužstve. A to je veľmi milný dojem.
2024-09-20 12:07:13
problem bol s nasadenim od 1 sekundy. druhy moment bola stegenova obrovska chyba. dostali sme zasluzene po nose, verim, ze sa pucime. vzhladom na sezonu hrame skvele, beriem tento zapas ako anomaliu.