V čase, kedy bol Ter Stegen povýšený na post brankára Nemecka, som zhodnotil Ter Stegena ako priemerného brankára, ktorý svojimi chybami pri rozohrávkach, brankára, ktorý nemá pod kontrolou vzdušný priestor v bránkovom území, si ten post neudrží........Ter Stegen momentálne sa nemôže rovnať brankárom Atletika, Realu! Myslím si, že Barca musí hľadať za Ter Stegena náhradu..........je to môj názor.
A nie len za Ter Stegena , ktorý si v Nemecku post jedničky dlho neudrží,ale aj za Lewu ktorý už nie je postrachom súperových obrán ako bol v Bayerne,ale skôr mi pripomína Suareza z posledných dvoch sezón u nás. Ďalším hráčom ktorý podáva slabé výkony je Balde okrem rýchlostí neukáže nič. Približuje sa k forme z pred zranenia. Smerom do predu buď stratí loptu pri driblingu,alebo zle odcenruje . V obrane je lepší ako Cancelo, ktorý bol kreatívny v predu,ale v obrane to bola des a hruza. Včera najlepší Yamal s Cubarsim a sekundoval im Pedri. Zápas aj ukázal ako nám pri výstavbe útočných akcií chýbal Olmo.
Ucafu,, súhlas,,, Stegen slabý aj s Lewom už dávno,, Lewa ako vždy píšem nula, nula bodov,,
A keď ho Flick bude stavať, budeme hrať zas o jedného menej,,, už ani ho nikto nemusí brániť
prvy gol by som MATSovi vobec nedaval za vinu. tam bol skor zly Pedri ktory sa v 16ke nechal spravit ako maly chlapec a utocnik to spravil skvele, velmi rychlo a umiestnil k zrdi. tam brankar nemal sancu. ale ta nahravka a hlavne gol na 2:1 to je amaterska liga. i ked aj tam to bolo nie len zlyhanie Ter Stegena, ale aj stoperov
Me se aż tolik nezdalo ze by garcia nejak prehnane fauloval ,nesel tam skluzem spis ten hrac tomu strasne pridal tohle było max na zlutou…a zde mu to vetsina vycita ,me os se to na cervenou nezdalo ,jednoznaczne chyba golmana garcia mel smulu ze rozhodci to monaku sezral a udelil cervenou
ano nebolo to nic tvrde, ale faul to bol a cervena bola za to, ze proste fauloval hraca, ktory by isiel sam. mal skusit cisto a nie ho stiahnut a keby sme dostali gol, tak mame cely zapas na otocenie
Ja by som sa pozastavil nad Ericom Garciom. Podla mna toto bola prva vaznejsia chyba hansiho.postavit ho v takomto zapase a na taky post. Ten chalan je tovaren na chyby a nepripisoval by som to len Matsovi. Druha bvec je inteligencia hraca. Je 10min,mohlo a nemuselo to skoncit golom,ale v plnej zostave uhrame urcite viac,ako oslabeny 80min.Za mna Garcia a Mats tak 50 nas 50. vcera vyzeralo nase zakladanie utoku,ako v ziakoch.Stale sme to chceli hrat cez 6ku,aj ked nas tam presovali 3 na 1 a 3 na 2. Erik nehral zatial v lige skoro vobec a da ho na LM na post,na kotrom to u nas stoji a aj pada... otazkou je,koho tam dat vcera?
Jj, fakt mam pocit, ze je to skor nasim nizkym sebavedomim. Neviem si predstavit, ze by to urobil hrac realu. Nie preto, ze by bol o triedu lepsi, ale preto, ze ich hraci maju vieru, ze kedykolvek mozu strelit dalsi gol a zapas otocit. My obetujeme hraca za stavu kedy je vsetko otvorene, akoby sme podvedome tusili, ze budeme mat problem zapas otocit.
První to začalo u Matse protože zbytečně přidržoval a pak nahrával, on na tom má největší podíl. Druhá chyba je že García není moc inteligentní a bojíme se vždy co udělá za píčovinu, a na ten post prostě nemá, tím pádem nepředvídal že by mu mohla jít a nebyl v pohybu směrem k bráně i když na něj Mats koukal zatímco utočník toho plně využil. Suma sumárum posral to Stegen a García pak už nemohl nic dělat. Akorát si nemyslím že na něj měl hrabat.
Namiesto Ter Stegena už musíme hľadať adekvátne kvalitnú náhradu, pretože to čo už dosť dlho predvádza má s kvalitou veľmi málo spoločné. Peňa tou náhradou nebol a ani nikdy nebude, takže je potrebné presondovať svetový trh s kvalitnými brankármi a priviesť takého, ktorý by sa s Ter Stegenom mohol pravidelne striedať, pretože podľa mňa si je Stegen veľmi istý svojim postavením v mužstve. A to je veľmi milný dojem.
problem bol s nasadenim od 1 sekundy. druhy moment bola stegenova obrovska chyba. dostali sme zasluzene po nose, verim, ze sa pucime. vzhladom na sezonu hrame skvele, beriem tento zapas ako anomaliu.
A keď ho Flick bude stavať, budeme hrať zas o jedného menej,,, už ani ho nikto nemusí brániť