Všetko sú to drísty, to je len alibizmus 10. Videli sme XX zápasov kde to nebolo poznať, ale u nás to vôbec nebolo o tom že sme hrali o 10 . Eric tam nemal hrať, to všetko narušilo koncepciu, Pedri aj Casado nevedeli čo hrať. Eric tam do toho konceptu nepatrí.A ďalšia vec Lewandowki sa tam tak isto nemá čo prechádzať, alebo váľať po zemi. To sú príčiny zlej hry. Vpredu sme okrem Yamala nemali hráča.
Koukám že tady má někdo IQ houpacího koně 😅Mimochodem proč nám vlastně fandíš když je po jedné prohře všechno nahovno a hráči tam nemají co dělat? Si najdi tým co
ještě neprohrál. Občas si říkám že náš klub si takový "fanoušky" ani nezaslouží.
Jediný kdo očividně není pořádku jsi ty 😅 stačí se podívat co píšeš, ale komu není rady tomu není pomoci. Jestli máš v životě nějaký problém a vylejváš si to tady tak prosím, už nemá cenu odpovídat. Tečka.
Krista johann ta ty taký odborník a ešte nie si tréner? Teba škoda v tom zamestnaní p.či. Nechápem čo tu robíš keď sa na všetko len sťažuješ. Čo je toto tu za skupinu ľudí? Vás niekto šikanoval v detstve? Sú tu aj normálny ľudia ale Krista nie je dňa keď niekto sa tu nesťažuje….grciam
johann je znama firma. V minulosti nemal nic ine na robote len nonstop nadavat na koemana pretoze si dovolil nestavat,,najvacsi talent la massie,, a hraca ,,svetovej urovne,, johannovho oblubenca Puiga :) Teraz si johann velmi rad rypne do barcy pri prvej prehre, pretoze mu toho puiga dokonca aj predala. Este aj jeho oblubeny trener xavi je prec :)
Napísať takýto komentár je skôr j .....e.Neviem čo si čítal ale to je tvoj problém. Stále alibi o desiatich. To nemení nič na slabej hre. Tak sa ukľudní.
Johann, pozri sa...len tak trošku prirovnanie...možnože to Ti pomôže nejako tu situaciu objektívne pochopiť...máš vtáka, alebo?🤔....keď Ti ho niekto odstrihne...potom môžeš stále urobit dieťa klasickou cestou?..asi nie...musíš sa prispôsobiť...Ty ale hovoríš ako keby si bol zahmleny furt, ze ho dokážeš urobit pôvodnou cestou, len musíš mat väčšie NASADENIE! ...treba to vidiet aj z inej stránky, človek má možnosť čítať aj komentáre, ze podala Barca veľmi slušný výkon, ked dokázala súperiť s takym fyzickym timom ako je Monako a nejakú pol hodinu zápasu mala dokonca aj na vrch...
Tri dni,tu čítať blbosti ma už nebaví. Ejddy nadávaš ti mne, Marián a tvoja demagógia je nonsens. Čítavaj si komentáre,kde nás chvália, ale ja mám svoje oči.
ano, uhrali by sme lepsi vysledok. Som presvedceny ze by sme monaco porazili. Pri hre v oslabeni pocas 90 minut sa neda realizovat to iste ako ked hraju 11 proti 11.
Byl to smutný a blbý moment v podání Ter Stegena. Snad jich už moc do konce sezony moc neudělá. Stejně bych do budoucí sezony hledal nového golmana, který ho časem nahradí.
Myslim, ze je zbytocne tu sa navzajom osocovat. Ze sme hrali v desiatich nie je argument, ak mame ambiciu byt medzi najlepsimi tak Monako nemoze byt problem. Ten vykon bol objektivne otrasny, ak niekto hlada vyhovorky a omluvy netobi dobre. Treba si naliat cisteho vina, ze s takymto stylom hry sa uspechy zrejme nedostavia
ještě neprohrál. Občas si říkám že náš klub si takový "fanoušky" ani nezaslouží.
Máš bolesti, však? Je mi to ľúto.
Ale veterinár Ti zle poradil..
Nie si kôň, aj keď píšeš riadne koniny...