Strašná smola, akú majú naši hráši pri zraneniach 🙁 Uvidíme ako sa bude vyvíjať rekonvalescencia, podľa toho čo píšu to nebude jednoduché, len aby to nebolo predčasné ukončenie kariéry. Každopádne mu prajem skoré uzdravenie
No super. Čiže pre túto sezónu to môže zabaliť. Sakra. Vedenie by sa teda malo vážne zamyslieť nad posilnením pozície brankára. Peňa bohužiaľ nie je zárukou istoty. Kiež by som sa mýlil...
podla mna uz vcera sa na tom pracovalo. Verim ze do kratkej doby zoberieme brankara bud nejaku dvojku na hostovanie, alebo nejakeho volneho hraca.
cital som ze z dochodku sa ohlasil Bravo, ze ak ma barca zaujem, tak je pripraveny prist, podobny pripad by mohol byt Sczesny, alebo Keylor Navas je takisto volny
Naši hráči keď sa zrania, tak to už "stojí za to"!. Zranenia našich hráčov sú vždy otázkou niekoľkých mesiacov, ak to tak zhruba vezmem, tak priemerne sú naši hráči zranení 5 -7 mesiacov. To je katastrófa.
Tvl, to je tak na hledání nové jedničky do branky. Jestli to chápu správně, tak se MAtS už do kasy vůbec nemusí podívat a je možné, že koleno nebude fungovat ani tak aby mohl normálně chodit...
Začal by som sa obávať, či ter Stegen bude ešte schopný chytať na top úrovni. Keď sa naposledy vracal po zranení kolena, ktoré bolo menej vážne, tak mu trvalo pomerne dlho kým získal istotu pri zákrokoch pri ktorých sa musel oprieť o operovanú nohu.
cital som ze z dochodku sa ohlasil Bravo, ze ak ma barca zaujem, tak je pripraveny prist, podobny pripad by mohol byt Sczesny, alebo Keylor Navas je takisto volny