Ja som osobne spokojný a rad ze príde Vojto už len veľa šťastia ved asi nebol dlhe roky nadarmo jednotkou v tímoch ako Arsenal AS alebo Juve, kvalitná náhrada za MAtSa a lepší ako Inaki Pena
myslim ze tam zohral velku rolu lewa ..pena min. sezonu bol naozaj hrozny a je nizky bola to utopia pre oci ..poliak nie je zly brankar urcite lepsie ako pena snad aj nebude poberat vysoky plat ma len zaujima ci sa da exrra registrovat do LM ..
On z Juve neodišiel pre nekvalitné výkony ale pre to, že Motta a vedenie začali rapídne omladzovat. A to aj na brankárskom poste. Minulú sezónu chytal všetko a bol solídny. Nieje to úplný svetový vrchol , ale to ani netreba ak sa Marc vráti a bude v pohode. Ak by aj Marc bol dlhšie, tak v lete sa s k ludom môže hľadať brankár. Za mňa win
Podľa mňa veľmi dobrá opcia, vlastne z reálnych možnosti tu a teraz najlepšia.. pri každej akcii súpera schválne sledujem penu, jeho reč tela a výraz tvare vyzerá asi takto: 😱😰💩 “bože len to nie, len nech nevystreli”..
Viem že viacerí budú oponovať, ale v lete prioritou by mal byt práve top brankár. Matsova kariéra pôjde už len dole, veľmi zlá hra v LM, plus kopec hanebnych a skandalnych zápasov či už jeho vinou alebo nie robia z neho vyhorený materiál pre nás.. skúsil by som Simona napr..
Viem že viacerí budú oponovať, ale v lete prioritou by mal byt práve top brankár. Matsova kariéra pôjde už len dole, veľmi zlá hra v LM, plus kopec hanebnych a skandalnych zápasov či už jeho vinou alebo nie robia z neho vyhorený materiál pre nás.. skúsil by som Simona napr..